Perfekt andesteg til mortensaften og juleaften. En skudsikker opskrift på stegt and med præcis stegetid og alt du skal vide om tilberedningen af en and. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk og danske frikadeller lavet af den bedste frikadellefars. En af de mest populære retter i Danmark. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk forloren hare med bacon og den himmelsk lækre vildtsauce alle elsker. Det er virkelig god mormormad. Foto: Baregomad.dk.
Hjemmelavet og cremet kartoffel porre suppe med masser af smag. En klassisk suppe, der er meget nem at lave. Foto: Baregomad.dk.
Boller i karry er en af de mesto populære opskrifter på aftensmad i Danmark. Klassisk ret med kødboller i karrysovs, der serveres med kogte ris. Foto: Baregomad.dk.
Stifado er en traditionel græsk gryderet, der blandt andet laves af okse eller lam, masser af løg og rødvin. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler og ærter. Normalt laves den af kalvekød, men her er det med svinemørbrad. Foto: Baregomad.dk.
Hel kylling i ovn er en populær ret i de fleste danske køkkener. Ovnstegt kylling er elsket af både store og små. Foto: Baregomad.dk.
Ungarsk gullasch er klassisk vintermad med en ordentlig omgang paprika. Her har vi kogt den med ender fra kalvemørbrad samt gode pølser- og det bliver mørt! Foto: Baregomad.dk.
Fyldte squash er lækker aftensmad, og er de med grøntsager og gratineret ost. Den er altså uden kød. Foto: Baregomad.dk.
De lækre spinatpandekager er både smukke og mere sunde end de almindelige pandekager, og de fyldes nemt inden servering. Foto: iStock.com.
Spaghetti med kødsovs er efterhånden blevet en dansk nationalret hos både børn og voksne, og her får man da også et virkeligt skønt måltid. Foto: iStock.com.
Lækker italiensk spaghetti carbonara, der smager så englene synger. Simpel, nem og godt. En af de mest populære pastaretter i det italienske køkken. Foto: Baregomad.dk.
Lækker og nem forloren hare i airfryer, der er et populært farsbrød med bacon. Skøn hverdagsmad, men den forlorne hare er også fin som gæstemad. Foto: Baregomad.dk.
Lørdagskylling er en udskåret kylling, der nemt laves i et fad i ovnen. Klassisk og populær ret fra 1980erne, her stegt med gulerødder i bunden. Foto: Baregomad.dk.
Græske hakkebøffer, der nemt laves i et fad i ovnen, og her får du mad med masser af smag. Og med inspiration fra det græske køkken. Foto: Baregomad.dk.
Hakkebøffer i fad godt gemt af vejen i en lækker krydret paprika-flødesovs spækket med god smag fra de sprødstegte bacontern, chorizopølse og de mange grøntsager. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk mørbradgryde med bacon, pølser, champignon, svinemørbrad og andet godt. Serveres med ris eller kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Lækker og sund spinatlasagne, der er skøn ret til hele familien. En italiensk klassiker med et twist - og masser af spinat. Foto: iStock.com.
Gisou er en nem, sund og lækker hvidkålsgryde, der er perfekt hverdagsmad. Gryderetten kan nemt varieres efter hvad du har i køleskabet. Foto: Baregomad.dk.
Asiatisk mørbrad med peanutbutter og kokosmælk er en lækker ret med masser af smag. Foto: Baregomad.dk.
Så r der braiserede svinekæber med øl, og mere mørt kød er næsten ikke til at opdrive. En perfekt ret til gæster eller som lækker weekendmad. Foto: Baregomad.dk.
Kylling i fad med karry og ananas er en både flot, farverig velsmagende middagsret. Foto: Baregomad.dk.
Karbonader i fad er skøn aftensmad, hvor du nemt tilbereder dine karbonader i ovn sammen med en lækker flødesovs og vindruer. Foto: Baregomad.dk.
Paprikagryde er en populær og klassisk gryderet, der typisk serveres med kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk æggekage på pande, der selvfølgelig er med bacon, tomat og purløg. Æggekagen bliver meget luftig og lækker. Foto: Baregomad.dk.
Indisk dahl er en lækker ret uden kød, og her er den serveret med raita og brune ris. en lækker indisk gryderet med røde linser. Foto: Baregomad.dk.
Maskeret blomkål med æg og rejer er en rigtig 80er klassiker, men den smager fremragende. Blandt andet god at servere som forret. Foto: Baregomad.dk.
Æggekage kan laves på pande og i ovn, og her er det en sund og ovnbagt æggekage, der smager himmelsk godt. Foto: Baregomad.dk.
Lækre frikadeller i fad, der er en nem middagsret til hverdag og weekend. Foto: Baregomad.dk.
Lækker jægerschnitzel med jægersovs, brasede kartofler og ærter, præcist som den laves i Tyskland. Foto: Baregomad.dk.
Mørbrad i fad er en af de mest populære retter i det danske køkken, hvor man virkelig får aftensmad med masser af smag. Foto: Baregomad.dk.
En nem og lækker vegetar pastaret, der naturligvis er uden kød. I stedet er pastaretten lavet ned blandt andet squash og asparges. Foto: Baregomad.dk.
En nem og sund grøntsagssuppe med masser af grøntsager i form af blandt andet kartofler, gulerødder og linser. Foto: Baregomad.dk.
Græsk farsbrød er nem aftensmad, og det laves i et fad. Farsbrødet indeholder blandt andet hvidløg, feta og oliven, så det kan næsten ikke blive mere græsk. Foto: Baregomad.dk.
Brændende kærlighed med lækker cremet kartoffelmos, blødstegte løg og sprøde bacontern toppet med friskhakket persille og rødbeder. Foto: Baregomad.dk.
Det er nemt og lækkert at tilberede en hel kylling i airfryer. Og resultatet bliver virkelig godt. Foto: Baregomad.dk.
Den populære Fanøgryde med mørbrad, cocktailpølser, champignon og paprika. Selvfølgelig serveret med en god mos. Foto: Baregomad.dk.
Nem og lækkert italiensk mørbradgryde, der blandt andet laves med soltørrede tomater og salvie. En skøn gryderet med inspiration fra det italienske køkken. Foto: Baregomad.dk.
Nemme og lækre fattigmands tournedos, og bag navnet gemmer sig hakkebøffer omviklet med bacon. Foto: Baregomad.dk.
Koteletter i fad er en af de meget populære opskrifter i det danske køkken, og heldigvis er retten nem at lave. Kan serveres med ris eller kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Intet slår en hjemmelavet pizzadej, og med denne opskrift kan du bage en nem pizza, der sidder lige i skabet. Foto: Baregomad.dk.