Her får du opskrift på græske hakkebøffer i fad med indbygget middelhavsstemning, tilsat lidt mormor-magi i kraft af en krydret flødesovs.
Græske hakkebøffer i fad er luksus-hverdagsmad når familien skal forkæles lidt ekstra, eller som spændende gæstemad i weekenden, hvor alle kan være med.
Græsk hakkebøf er skræddersyet de danske ganer tilsat lidt mormor-magi og græske smagsoplevelser.
Færdig tilberedt på under en time. Listen over ingredienser kan måske virke overvældende, men mange af ingredienserne er krydderier og almindelige basisvarer.
Med andre ord er denne opskrift lige til at gå ombord i. Kan serveres med en græsk salat og ovnbagte kartofler.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på græske hakkebøffer
Græske hakkebøffer i fad er nemt og lækkert
God mad behøver ikke kræve adskillige timers tilberedning, og det sorte bælte i kogekunst. Det er derimod ofte de simple og forholdsvis nemme måltider som afstedkommer den største tilfredsstillelse, når man sætter sig til bords.
Præcis som med denne nyfortolkede udgave af de populære hakkebøffer i fad, som nu kan opleves i en græsk-inspireret fortolkning spækket med smag og sydlansk feriestemning.
Græske hakkebøffer er aromatisk mad, som har en skøn aromatisk sødme og dybde, og som blot kræver en lille halv time af din tilstedeværelse i køkkenet, hvorefter hakkebøfferne færdigtilberedes i ovnen i ca. 20 minutter.
Sådan bruner du hakkebøffer til perfektion
Det er utrolig vigtigt at gennemstege sit kød, og ikke mindst gaspakket hakkekød du køber i supermarkedet.
For at fersk kød kan holde sig frisk og se lækkert ud i køledisken i supermarkedet, er det pakket trygt og godt ind i en gasart, som eliminerer risikoen for bakterier og forlænger holdbarheden på produktet.
Det er ganske fint set ud fra et forbrugermæssigt synspunkt, men denne gasart kan godt snyde dig i selve tilberedningsprocessen, hvor hakkekødet allerede kan se gennemstegt ud ved ca. 55 grader, da gaspakket kød har nemmere ved at optage farve under stegningen (kilde: Samvirke).
Du kan derfor ikke længere bruge det gamle husmoderråd med at skære ned i bøffens midte, for at se kødets farve, og må derfor anvende et kødtermometer for at se kødets reelle kernetemperatur som er 70° grader ved hakket oksekød.
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne din mening om den her.