Skøn opskrift på mormormad i form af frikadeller i fad med lækker cremet flødesovs, kartoffelmos og dampede bønner vendt i lidt olivenolie.
Frikadeller i fad er en skøn ret i ovnen, og så får du en variant af den klassiske danske frikadelle.
Her tilberedes frikadellerne nemlig i et fad sammen med porre, champignon og en lækker sovs, og det er bestemt en ret for hele familien.
Nyd den sammen med en god mos, som du også får opskriften på her.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på frikadeller i fad
Opskriften på disse frikadeller i fad er:
- Ægte mormormad til den helt store guldmedalje
- En nyfortolkning af de klassiske frikadeller og brun sovs
- Et lige stort hit i hverdagen eller som lækker gæstemiddag
- Et måltid hvor du ikke skal tænke på kalorier (retten feder først i morgen, og der er du vist ikke hjemme)
- Nem tilberedning - klar på ca. 30 minutter til at komme en tur i ovnen
Frikadeller i den syvende himmel
Det må være en drøm for enhver frikadelle at være med på setlisten i denne opskrift på frikadeller i fad. Tænk engang at ligge med en sprød stegeskorpe i en syndig mundvandsdrivende mormor-sovs.
Bare ligge og slappe af imens den cremede sovs trænger ind i alle hjørner og kanter af den sprøde stegeskorpe. Det er ren wellness for krop og sjæl.
Jeg siger dig disse frikadeller smager godt, og jeg har aldrig oplevet en mere saftig frikadelle end disse.
Det må være kombinationen af "lynstegningen" der frembringer den sprøde skorpe, og at de så efterfølgende får lov til at stege færdige i den lækre sovs, der gør dem så saftige.
Var jeg en frikadelle, må det at flade ud i en syndig mormor-sovs svare til at komme i den syvende himmel.
Med inspiration fra farserede porrer og svenske köttbullar
Frikadeller i fad er gastronomisk freestyling med inspiration hentet fra de meget populære hakkebøffer i fad, farserede porrer og svenske köttbullar.
Det er en ny fortolkning af de klassiske frikadeller, hvor sovsen og grøntsagerne sammen med frikadellerne smelter sammen til en enhed. Frikadeller i fad.
Hertil hjemmelavet kartoffelmos tilsat rigelige mængder smør, som gør den lækker cremet og luftig. Moderne mormormad. Det bliver ikke meget større.
Tak fordi du bruger opskriften på frikadeller i fad, og du er velkommen til at komme med din mening om den.