Forside » Opskrifter » Side 11

Opskrifter

På Baregomad.dk finder du de bedste opskrifter på mad, kager og meget andet. Masser af spændende madopskrifter og inspiration til nye madretter. Velkommen.

Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling Se opskriften

Værsgo, så er der serveret. Paprikagryde med kylling, bacon, chorizo og en masse skønne grøntsager camoufleret i en lækker krydret flødesovs. Paprikagryde med kylling er inspireret af populære gryderetter som fx mørbrad i fad, pramdragergryde, sorte gryde og fattigmands tournedos. […]

Bearnaise mayonnaise

Bearnaisemayonnaise

Bearnaisemayonnaise Se opskriften

Ja, undskyld mig, men jeg er altså ret pjattet med bearnaisemayonnaise. Ikke at jeg spiser det i rå mængder til daglig, men der skal selvfølgelig bearnaisemayo på bordet, når madplanen står på hjemmelavet burger med fritter eller bearnaise kartoffelsalat. Hjemmelavet

Ærtehummus

Ærtehummus

Ærtehummus Se opskriften

Så er der hjemmelavet ærtehummus for alle pengene. En nem og sund dip af grønne ærter og kikærter. Forestil dig en almindelig hummus med lidt mere sødme, og ikke mindst en flot forårsgrøn farve. Så har du opskriften på ærtehummus,

Aubergine caponata med couscous

Aubergine caponata med couscous

Aubergine caponata med couscous Se opskriften

Aubergine caponata er indbegrebet af det sicilianske køkken. En italiensk grøntsagsret bestående af møre auberginer, som er hovedrolleindehaver i denne herlige auberginegryde. Aubergine caponata er smagen af det sicilianske køkken. En sammensmeltning af det italienske, arabiske og mellemøstlige køkken. Caponata

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki Se opskriften

Rødbedetzatziki er en ny måde at lave tzatziki på, hvor de groftrevne rødbeder har sat agurken på udskiftningsbænken. Det bliver denne rustikke rodfrugtsalat absolut ikke ringere af, hvis jeg selv skal sige det. Rødbedetzatziki smager helt fantastisk som tilbehør til

Svenske kanelbullar

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer Se opskriften

Kanelbullar. Kanelsnurrer. Kanelsnegle ... Kært barn har mange navne, men når alt kommer til alt taler vi om det samme fantastiske bagværk. Svampede, snaskede kanelsnurrer fyldt med herlig kanel- og marcipanremonce. For slet ikke at forglemme den fantastiske duft af

Boller i karry i ovn

Boller i karry i ovn

Boller i karry i ovn Se opskriften

Jeg er stor fan af boller i karry, og det fremkalder gode barndomsminder, hvor jeg mindes jeg altid bestilte boller i karry til min fødselsdag. Boller i karry er en utrolig populær familieret i Danmark, og et hit blandt både

Grovboller

Grovboller

Grovboller Se opskriften

Nemme, lækre og luftige grovboller på få timer. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre er det netop hvad du får med denne opskrift på grovboller, som er spækket med masser af kerner, fuldkorn

Belgiske vafler

Belgiske vafler

Belgiske vafler Se opskriften

Jeg er ret pjattet med belgiske vafler. Både de lette og sprøde af slagsen, og den helt tunge udgave (Gaufres de Liége) med perlesukker og gær. Denne opskrift på belgiske vafler er den lette udgave uden gær, som både er

Hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør Se opskriften

Mundvandsdrivende lækker hvidløgssmør. Blød og cremet. Spækket med en fantastisk smag af hvidløg, parmesan og persille. Det er ganske enkelt opskriften på den ultimative hvidløgssmør, som er legende let at fremtrylle i køkkenet på blot ti minutter. Denne opskrift på

Canelé

Canelé

Canelé Se opskriften

Canelé er det franske svar på en amerikansk cupcake. En mellemting mellem en vandbakkelse og en souffleret vaniljecreme, som er indkapslet i en sprød mørkebrun karamelliseret skorpe. Det tegner vist et fint billede af denne lille franske kagedessert, som er

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med feta Se opskriften

Jeg er ret begejstret for spinatvafler med feta, som kan tilberedes i en hurtig vending på en travl hverdag. Ja, du kan sågar tilberede spinatvaflerne i forvejen, og opbevare dem på køl i et par dage. Spinatvafler smager godt både

Vegansk ostesovs

Vegansk ostesovs

Vegansk ostesovs Se opskriften

Vegansk ostesovs der smager lige så godt som den ægte vare. Værsgo - her får du opskriften på en herlig plantebaseret ostesovs, som du med garanti kan servere for din familie som rigtig mornaysauce uden de bemærker det. Smagen og

Banoffee pie - banantærte med kiks og karamelfyld

Banoffee pie

Banoffee pie Se opskriften

Banoffee pie. Banana cream pie. Kært barn har mange navne, men når alt kommer til alt snakker vi om den samme lækre dessertkage. Her i huset kalder vi denne syndige banantærte for banoffee pie, og den er ganske uimodståelig. Vel

Tomatsalat

Tomatsalat

Tomatsalat Se opskriften

Ingen sommer uden en hjemmelavet tomatsalat spækket med smagen af solmodne danske tomater. Jeg elsker tomatsalat. Så er det sagt. En af de mest simple salater du kan fremtrylle i køkkenet, men som rent smagsmæssigt befinder sig på allerøverste hylde

Svesketrifli

Svesketrifli

Svesketrifli Se opskriften

Svesketrifli med vaniljecreme og makroner er for mit vedkommende en tur down-memory-lane. En nostalgisk tidsrejse tilbage til en svunden barndom. Et flashback tilbage til mit mormors køkken, som uden tvivl var hendes domæne og hjemmebane. Hvad der ikke er blevet

Kyllingemuffins

Kyllingemuffins

Kyllingemuffins Se opskriften

Disse kyllingemuffins smager utrolig godt, er nemme at lave og meget sunde takket være Paleo princippet. Jeg havde mine betænkeligheder første gang jeg skulle kaste mig over disse muffins, da jeg aldrig tidligere har forsøgt mig med muffins lavet af

Stenalderbrød

Stenalderbrød

Stenalderbrød Se opskriften

Stenalderbrød er ganske enkelt helt fantastisk. Det ser fantastisk ud og smager ikke mindst helt uimodståeligt takket være de lækre ingredienser i form af sunde nødder. Denne opskrift har jeg tilpasset en smule fra den oprindelige opskrift, som den berømte

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon Se opskriften

Jeg elsker simreretter, så er det sagt. Skøn slowfood cooking med et minimum af besvær og mandetimer i køkkenet. Boeuf Bourguignon er slowfood cooking Boeuf Bourguignon er en gryderet, en simreret, slowfood cooking - kært barn har mange navne ...

Bearnaisesauce

Bearnaise sauce

Bearnaise sauce Se opskriften

Når man hører ordet "hjemmelavet bearnaise sauce", løber det koldt ned ad ryggen på mange mennesker. De fleste danskere elsker en god bearnaise sauce og ved også godt, hvordan sådan en skal smage. Men det er de færeste jeg kender,