Baregomad.dk » Opskrifter » Hovedretter » Weekendmad » Fyldt svinemørbrad i baconwrap

Fyldt svinemørbrad i baconwrap

Fyldt svinemørbrad med baconwrap

Hverdagen er fyldt med travle gøremål for de fleste familier i dagens Danmark. Det at skulle ligge en madplan for den kommende uge, er tit en by i Rusland og en tilbagevendende dårlig samvittighed for mange familier. Aftensmaden ender tit med at blive en omgang pasta med kødsauce eller fyldte pitabrød ...

Men det manglende overskud og ens, måske ikke eksisterende interesse i køkkenet, behøver ikke at kompromisere aftensmaden.

Fyldt svinemørbrad i baconwrap er et skønt, velsmagende og frem for alt nemt måltid, som ikke kræver nogen forberedelse. Fyldt svinemørbrad i baconwrap er lavet på under 20 min. plus de ca. 30 minutter i ovnen.

Svinemørbrad er billig aftensmad

Svinemørbrad er en fantastisk udskæring fra grisen, som tit kan erhverves for billige penge i tilbudsaviserne. Fyldt svinemørbrad i baconwrap er en taknemmelig ret, idet du stort set kan fylde mørbraden med alle de "rester" du har stående i køleskabet.

Egentlig skulle denne mørbrad have været med fetafyld, men da jeg gik på opdagelse i køleskabet, stod der et halvt bæger smøreost fra weekenden, som jo ikke skulle gå til spilde, så fyldt svinemørbrad i baconwrap med smøreost blev det til i aften.

God fornøjelse.

Fyldt svinemørbrad med baconwrap

Fyldt svinemørbrad i baconwrap

Antal personer: 3-4 Forberedelse: Tilberedning:
Næringsindhold: 200 kalorier 20 grams fedt
Hvor glad er du for opskriften? 5.0/5
( 3 bedømmelser )

Ingredienser:

  • 1 hel svinemørbrad
  • 1 hel pakke bacon i skiver
  • ½ bg. smøreost med krydderurter
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille løg
  • Friskhakkede krydderurter som fx timian og basilikum
  • Salt og peber

Opskrift - sådan gør du trin for trin:

  1. Svinemørbraden pudses fri for gener og flækkes på langs - pas på ikke at skære igennem svinemørbraden.
  2. Smøreosten fordeles på den flækkede svinemørbrad, hvorefter presset hvidløg, krydderurter og løg spredes ud på kødet. Til slut krydres med salt og peber.
  3. Mørbraden rulles ind i et lag bacon og lægges ned i et smurt ildfast fad.
  4. Sættes i ovnen eller på grillen ved indirekte varme i ca. 30 minutter ved 200° grader. Kødet skal lige akkurat have et rosa skær og kødsaften skal være klar, når den skæres igennem. Du kan med fordel pakke fyldt svinemørbrad ind i et stykke staniol og lade kødet hvile i 10-15 min. inden servering.
  5. Velbekomme.

Yderligere kommentarer

Du kan med stor succes servere fyldt svinemørbrad i baconwrap sammen med blandede rodfrugter og hjemmelavet tzatziki eller en grøn salat istedet for rodfrugter.

Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg rigtig gerne høre hvordan det gik. Smid mig en kommentar længere nede på siden, og fortæl mig hvad du synes om opskriften.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.