Baregomad.dk » Opskrifter » Oksekødsfrikadeller med bønnesalat

Oksekødsfrikadeller med bønnesalat

Oksekødsfrikadeller med bønnesalat

Det behøver ikke være den helt store kogekunst hver aften. Jeg synes personligt, at de optimale opskrifter er dem, der er nemme at tilberede og som samtidig smager som en million og forkæler ens sanser - både øjnene og smagsløgene.

Denne opskrift på oksekødsfrikadeller med bønnesalat, hører til de helt nemme i kategorien "hverdagsmad". De er rigtig nemme at tilberede og kræver ikke ret mange ingredienser. Samtidig er det et aftensmåltid, hvor du også kan involvere dine børn i tilberedningen af disse oksekødsfrikadeller med bønnesalat.

Prøv lige at se opskriften på: Bønnesalat med bacon

Jeg går personligt meget op i, at mine børn skal engageres i madlavningen i hjemmet og forhåbentlig få den samme kærlighed til mad og råvarerne, som jeg selv har erhvervet mig i min barndom. Jeg dedikerer min store passion for madlavning til mine fantastiske bedsteforældre, der lod mig kokkere på livet løs, når jeg jævnligt var på besøg og feriebarn.

Og så er frikadeller - lige meget om det er de traditionelle danske frikadeller, eller de lidt mere etniske af slagsen, altid et hit iblandt børn og voksne.

God fornøjelse.

Oksekødsfrikadeller med bønnesalat

Oksekødsfrikadeller med bønnesalat

Antal personer: 4 Forberedelse: Tilberedning:
Næringsindhold: 200 kalorier 20 grams fedt
Hvor glad er du for opskriften? 4.5/5
( 2 bedømmelser )

Ingredienser:

 • 750 gr. hakket oksekød 8-12%
 • 2 æg
 • 2 fed hvidløg
 • 1 spsk. grøn basilikumspesto
 • 2 spsk. friskhakket persille
 • 2 spsk. friskhakket rød basilikum eller mynte
 • Salt og friskkværnet peber
 • Olie til stegning

Opskrift - sådan gør du trin for trin:

 1. Rør det hakkede oksekød sammen med æg og de øvrige ingredienser.
 2. Opvarm lidt olie på en pande og form frikadellerne med en spiseske, som du jævnligt dypper i et glas vand, så du nemmere kan forme frikadellerne.
 3. Frikadellerne steges ved middel varme på alle sider i ca. 15-20 min.
 4. Velbekomme.

Yderligere kommentarer

Opskriften lyder på oksekødsfrikadeller med bønnesalat, så det er jo helt oplagt at servere disse skønne oksekødsfrikadeller til en skål bønnesalat. Bønnesalaten er ideel som tilbehør, idet den saltede, syrlige og søde smag i salaten går rigtig godt i spænd med mange forskellige kødtyper. Oksekødsfrikadellerne kan også serveres med en omgang grøn salat og noget brød eller ovnstegte kartofler med hjemmelavet tzatziki.

Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg rigtig gerne høre hvordan det gik. Smid mig en kommentar længere nede på siden, og fortæl mig hvad du synes om opskriften.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.