Gå til indholdet
Karrysovs er en klassisk sovs til blandt andet kylling, og den laves af en opbagt hvid sovs, der tilsættes karry. Foto: Baregomad.dk.
Lækker og hjemmelavet andesovs med skyen fra andestegen. En nem og velsmagede sauce til anden. Foto: iStock.com.
Sauce blanquette er en klassisk og populær fransk sauce, der passer perfekt til blandt andet kylling og fisk. Foto: Baregomad.dk.
Hjemmelavet whiskysauce, der er super nem at lave helt fra bunden. Med masser af smag og perfekt til mange kødretter. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk dansk persillesovs son mormor lavede den. En nem hvid sovs med rigelige mængder persille. Perfekt til stegt fllæsk, frikadeller og meget andet. Foto: Baregomad.dk.
Nem og lækker opskrift på guacamole, der er en populær mexicansk dip til nachos og meget andet. Foto: Baregomad.dk.
Gastrik er en karamelliseret eddikesirup, der er fantastisk som smagsgiver til sovs og sauce. Og så er den nem at lave selv. Foto: Baregomad.dk.