Forside » Sovs, dip og dressinger » Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse

Cocktailsauce, skaldyrsdressing eller blot dressing til tunmousse. Jeg vil mene det kommer ud på et, da der er tale om en kold dressing fremstillet på cremefraiche, citronsaft og forskellige krydderier. En dressing perfekt til tunmousse, stjerneskud, varmrøget laks og rejecocktail, og som du med fordel kan lave dagen i forvejen, så krydderierne rigtig kan sætte sig i dressingen.

Prøv lige at se opskriften på: Tunmousse

Denne opskrift på dressing til tunmousse er:

  • Utrolig nem at tilberede på blot få minutter
  • Også velegnet som kold dressing til stjerneskud, varmrøget laks og rejecocktail
  • Helt uundværlig til hjemmelavet tunmousse
  • Også perfekt i selskab med stenbiderrogn, grønne- og hvide asparges

Prøv lige at se opskriften på: Syltede rødløg

Alsidig kold dressing til lidt af hvert

Denne opskrift på dressing til tunmousse har mange anvendelsesmuligheder, og kan varieres i det uendelige, så den passer til netop dine smagsløg. Ingredienserne i denne opskrift er blot vejledende, og er sammensat ud fra vores personlige præferencer, når vi anvender den som kold dressing til vores populære tunmousse. Gør dine egne erfaringer, og smag dig stille og roligt frem, så du ender op med den perfekte dressing til tunmousse og andre fisk- og skaldyrsretter.

God fornøjelse.

Dressing til tunmousse

Print
Serves: 10-12 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 225 calories 20 grams fat
Rating: 4.4/5
( 11 voted )

Ingredients

  • 7½ dl. cremefraiche 18%
  • 2 spsk. ketchup
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. fint salt
  • 2 tsk. sukker
  • 1 spsk. mild paprika

Instructions

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
  2. Smag dressingen til og tilsæt evt. lidt mere citronsaft eller salt.
  3. Sæt dressingen på køl indtil den skal serveres sammen med din tunmousse.
  4. Velbekomme.

Notes

Dressingen kan holde sig på køl i minimum to dage, og er ikke fryseegnet. Pynt den færdige dressing med lidt grofthakket persille eller andre friske krydderurter som fx koriander og dild.

Dressing til tunmousse

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *