Forside » Forretter

Forretter

billede med blomkålssuppe

Blomkålssuppe

Blomkålssuppe Se opskriften

Forkæl dig selv med en cremet blomkålssuppe, der både er sund og velsmagende. Få opskriften og forkæl dine smagsløg med denne nemme ret. Blomkålssuppe er en fantastisk spise, som både er sund, mættende og nem at tilberede. Suppe med blomkål […]

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål

Maskeret blomkål Se opskriften

Lækker opskrift på maskeret blomkål med rejer og æg. Maskeret med den skønneste creme fraiche dressing - toppet med tomater, salat og dild. Maskeret blomkål. 80'er mad. Blomkål tilberedt på de rette måder kan et eller andet. Ikke mindst blomkål

kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe

Kartoffel porre suppe Se opskriften

Her får du opskriften på hjemmelavet kartoffel porre suppe med sprødstegte bacontern. Lækker og cremet grøntsagssuppe legeret med flødeost. Hjemmelavet kartoffel porre suppe er en rigtig efterårs- og vinterspise, som forholdsvis ofte er på menuen i de kolde og mørke

tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges Se opskriften

Den bedste opskrift på tarteletter med høns i asparges som mormor lavede dem. Klassisk med tarteletter, kogt høne i opbagt sovs og asparges. Tarteletter med høns i asparges er klassisk dansk retromad når det er allerbedst. Ret beset et simpelt

Krebsehalesalat

Krebsehalesalat

Krebsehalesalat Se opskriften

Hvorfor gå ned i det lokale supermarked, og købe en færdiglavet krebsehalesalat, når du kan lave din egen hjemmelavede udgave på bare 10 minutter? Og som med statsgaranti slår alle de færdiglavede salater. Denne opskrift er luksusudgaven med sprøde grønne

Djævleæg

Djævleæg

Djævleæg Se opskriften

Hvorfor nøjes med de traditionelle hårdkogte æg på frokostbordet, når du nu kan lave din egen ekstravagante udgave på fyldte æg på godt og vel 20 minutter? Og som med statsgaranti slår de hårdkogte æg pyntet med mayonnaise. Bevares, hårdkogte

Blomkålsrisotto med rejer og champignon

Blomkålsrisotto med rejer

Blomkålsrisotto med rejer Se opskriften

Risotto er oprindelig en italiensk spise, hvor den fede ikoniske risret med parmesan, er at finde på de fleste italienske spisesteder. Blomkålsrisotto med rejer tåler ingen sammenligning med den originale udgave, da man ikke kan sammenligne blomkålsris med de specielle ris

Blinis med laks

Blinis med laks

Blinis med laks Se opskriften

Nem mad er god mad. Blinis med laks er nem at tilberede, og samtidig en utrolig lækker og populær spise, som jeg ynder at servere som forret med forskelligt fyld og toppings. Blinis er kort og godt lækre små pandekager,

Grønkålssuppe

Grønkålssuppe

Grønkålssuppe Se opskriften

Grønkålssuppe er en af mine store favoritter, når det kommer til fyldige, mættende grøntsagssupper - med en stor tyk streg under "grøn", for mere farverig suppe skal man lede længe efter. Denne opskrift på grønkålssuppe er så mættende, at den

Butterdej med laks

Butterdej med laks

Butterdej med laks Se opskriften

Butterdej er som en magisk tryllestav i køkkenet - den forvandler simple ingredienser til forførende delikatesser på ingen tid. En af de mest fortryllende retter, du kan lave med butterdej, er uden tvivl denne populære forret med koldrøget laks, rejer,

Butterdejsreder med laks

Butterdejsreder med laks

Butterdejsreder med laks Se opskriften

Butterdejsreder med laks er ikke kun et smukt syn på bordet, men er også en mundvandsdrivende lækker forret med sprød butterdej, koldrøget laks, grønne asparges og en skøn cremet urtedressing. Og det bedste af det hele er tilberedningen. På godt

Broccolisuppe

Broccolisuppe

Broccolisuppe Se opskriften

Broccoli er en sand supergrøntsag, der ikke kun er utrolig sund, men også utrolig alsidig i køkkenet. Den er rig på næringsstoffer, smager fantastisk og kan bruges til at lave lækre retter som fx denne lækre grøntsagssuppe med broccoli. Denne

Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn

Blinis med stenbiderrogn Se opskriften

Blinis med stenbiderrogn er en fantastisk forret eller lækker snack-anretning, som har vundet stor popularitet over hele verden. Blinis er kort fortalt en form for russisk mini-pandekage fremstillet af gærdej, som serveres traditionelt med creme fraiche og røget laks eller

Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio Se opskriften

Spaghetti aglio e olio er en klassisk italiensk pastaret, der er kendt for sin enkelhed og utrolige smag. Denne pastaret består af ganske få ingredienser, hvoraf den mest markante er hvidløg. Hovedrolleindehaveren i denne populære ret er hvidløget, som spiller

Lakseroulade

Lakseroulade

Lakseroulade Se opskriften

Lakseroulade. Lakseruller med laks og flødeost. En populær klassiker indenfor forretter, som er utrolig nem at tilberede, og som samtidig er en fryd for øjet, når fadet med den skiveskårne lakseroulade med flødeost stilles på bordet. En farvestrålende anretning. Lakseroulade

Arancini i airfryer

Arancini i airfryer

Arancini i airfryer Se opskriften

Jeg er helt pjattet med risotto, da det både er nemt og lækkert. Den helt klassiske udgave af risotto består af løg, hvidvin, bouillon, smør og parmesanost, og er til trods for de få simple ingredienser, en vaskeægte gudespise hvis

Hummerbisque

Hummerbisque

Hummerbisque Se opskriften

Klassisk hummerbisque med pandestegte jomfruhummerhaler. Her får du min personlige opskrift på den populære skaldyrssuppe med jomfruhummere, som med statsgaranti sender dine smagsløg i den syvende madhimmel. Her er der virkelig skruet op for smagsregistret med en afgrundsdyb palette af

Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe Se opskriften

Ristet friskkværnet peber. Salt. Pecorino. Parmesan. Olivenolie. Kogt pastavand. Spaghetti. Syv simple ingredienser, som udgør rygraden i denne klassiske opskrift på cacio e pepe. En mundvandsdrivende lækker pastaret, som kan tilberedes på et kvarter. Og som er alt andet end

Sauce tartare

Sauce tartare

Sauce tartare Se opskriften

Sauce Tartare er en letkrydret syrlig koldsovs med utallige anvendelsesmuligheder. Jeg stødte første gang på sauce tartare i London for mange år siden, hvor denne syrlige letkrydrede koldsovs blev serveret til de lækreste fish'n'chips. Fish and chips er frituremad når

Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks Se opskriften

Spinatroulade med laks. En vaskeægte klassiker indenfor forretter, som er utrolig nem at tilberede, og som samtidig er en fryd for øjet, når fadet stilles på festbordet. En farvestrålende anretning. Spinatroulade med laks er en publikums-darling, som du ofte støder

Risotto med svampe

Risotto med svampe Se opskriften

At servere risotto er en måde at vise sin kærlighed på til sine nærmeste. Italienerne kalder riskornene for "hjertegryn", og den klassiske risotto har sin plads blandt Italiens nationalretter, og kommer oprindeligt fra Lombardiet. Risotto er et forholdsvis bastant måltid,

Dadler med bacon

Dadler med bacon

Dadler med bacon Se opskriften

Dadler med bacon spækket med frisk blød gedeost. Store bløde Medjoul dadler svøbt ind i en halv skive bacon. Den ultimative appetizer til gæstemiddagen, eller det obligatoriske musthave tilbehør til oste- og tapasbordet. En opskrift bestående af tre simple ingredienser,

Tunmousse

Tunmousse

Tunmousse Se opskriften

Denne opskrift på klassisk tunmousse er ren retro på den helt store klinge, og et levn fra de glade 1980'ere, hvor denne forret med dåsetun begejstrede store som små ved de danske middagsborde. Der findes utrolig mange opskrifter på tunmousse,

Tagliata

Tagliata

Tagliata Se opskriften

Tagliata de manzo. Toscansk salat med oksekød. Oksekødssalat. Tagliata. Jeg elsker det italienske køkken, og ikke mindst de gode råvarer og enkle tilberedning. Italienerne formår virkelig at lave mad, der både forkæler ganen og øjnene. Jeg er personlig stor tilhænger

Vitello tonnato

Vitello tonnato

Vitello tonnato Se opskriften

Vitello tonnato er smagen af Piemonte og italiensk madkultur, når det er bedst. En såre simpel ret at tilberede, men som gang på gang begejstrer gæster og venner, når man sætter denne lækre italienske forret på bordet. Vitello tonnato består

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse Se opskriften

Cocktailsauce, skaldyrsdressing eller blot dressing til tunmousse. Jeg vil mene det kommer ud på et, da der er tale om en kold dressing fremstillet på cremefraiche, citronsaft og forskellige krydderier. En dressing perfekt til tunmousse, stjerneskud, varmrøget laks og rejecocktail,