Nem og hurtig opskrift på syltede rødløg. Det perfekte tilbehør til hjemmelavede burger, hotdog, sandwich, salater, kebab og meget andet.
Syltede rødløg er et hit i hjemmet. Denne simple, men yderst anvendelige og velsmagende opskrift på syltede rødløg, slår benene væk under de fleste.
Syltede løg er noget af det mest simple du kan tilberede i et køkken og anvendelsesmulighederne er uendelige.
Prøv lige at se opskriften på: Råsyltede rabarber
Denne opskrift er:
- Den perfekte smagsforstærker til fx en hjemmelavet burger, sandwich eller hotdog
- Den perfekte topping ovenpå salater og håndmadder
- Lækkert tilbehør i selskab med fx pulled pork, kebab, falafel og wraps
- Såre simpel at tilberede på under 10 minutter
- Et must-have i køleskabet
Prøv lige at se opskriften på: Agurkesalat
Syltede rødløg er noget så simpelt og lækkert
Hvis du ønsker dine syltede rødløg helt sprøde, skal de blot laves et par timer før servering.
Når de først kommer i lagen og i køleskabet, bliver de mere lyserøde og lidt bløde i det som så mange andre syltede grøntsager, men det bliver de bestemt ikke ringere af.
Syltede rødløg kan sagtens opbevares på køl i 2-3 uger efter fremstilling, men så længe holder de ikke hjemme hos os.
Prøv lige at se opskriften på: Pølsebrød
Syltning og fermentering er populær som aldrig før
Syltning og fermentering har mange år på bagen, og er oprindelig en gammel metode man anvendte til konservering af både frugt, grøntsager og kød.
Syltning forlænger fødevarernes holdbarhed, og var en kærkommen konserveringsmetode der sikrede folk fødevarer vinteren igennem.
Prøv lige at se opskriften på: Langtidsbagte tomater
I dag er syltning blevet "in", og meget udbredt blandt folk der går op i madlavning og hvad de putter i munden.
Syltning er i dag ikke et must for at "overleve", og en fermenteringsproces man anvender for at forlænge fødevarernes holdbarhed, men en hobby og hjemlig syssel som mange holder af at stå med i køkkenet.
Prøv lige at se opskriften på: Brioche burgerboller
Sødt eller surt
Ved selv at sylte sine grøntsager eller frugter, styrer man selv hvor søde, krydrede eller sure ens fødevarer skal være.
Syltede fødevarer kan anvendes til en lang række formål, og tilfører ofte et ekstra element til det måltid de bliver serveret til.
Man kan stort set sylte alle frugter og grøntsager eller dele deraf. De to mest gængse sylteprincipper er sukkersyltning og sur/sød syltning.
Syltningsmetoderne er henkogning, råsyltning og traditionel syltning, hvor man giver ingredienserne et opkog i en gryde og tilsætter sukker og eddike.
Tak fordi du bruger denne opskrift på syltede rødløg. Kom gerne også med din bedømmelse af den.
De syltede rødløg er fremragende