Skær rødløg i tynde skiver og kom dem i et glas med patentlåg, som du forinden har skoldet. Pas på, at glasset ikke springer ved skoldningen. Du kan hælde varmt vand fra vandhanen i først, så glasset bliver tempereret.
Tag en lille gryde og hæld eddike i.
Tilsæt sukker og peberkorn - evt. lidt chili og bring det hele i kog i et par minutter.
Hæld eddikelagen over løgene i glasset og lad det køle lidt af, inden låget lukket og sættes i køleskabet.
Bemærkninger
De syltede rødløg kan sagtens holde sig i min. 2-3 uger i køleskabet, hvis de da ikke når at blive spist inden.Syltede rødløg smager fortrinligt som tilbehør til en lækker, hjemmelavet burger med aioli, en sandwich, pulled pork, kebab eller som topping til en skøn salat.
Næringsindhold
Næringsindhold
Syltede rødløg
Mængde pr. portion
Calories
28
% Daglig værdi*
Fat
0.1
g
0
%
Saturated Fat
0.03
g
0
%
Polyunsaturated Fat
0.01
g
Monounsaturated Fat
0.01
g
Sodium
2
mg
0
%
Potassium
88
mg
3
%
Carbohydrates
7
g
2
%
Fiber
1
g
4
%
Sugar
4
g
4
%
Protein
1
g
2
%
Vitamin A
4
IU
0
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
15
mg
2
%
Iron
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.