Hindbærcoulis eller hindbærsovs smager helt fantastisk, og kan anvendes til en lang række desserter, hvor man ønsker en frisk frugtsovs som ledsager til fx en Daim Islagkage eller anden desserttype.
Denne opskrift på hindbærcoulis er:
- Utrolig nem at fremstille, og kræver kun hindbær, sukker, vanilje og vand
- Velegnet som både kold og lun frugtsovs
- Et syrligt og frisk indslag til din næste dessert
- Tilberedt på under 15 minutter
LÆS OGSÅ: Verdens bedste brownie

Denne let syrlige hindbærsovs er helt ideel til:
- Daim islagkage og andre isdesserter
- Kraftige chokoladekager som fx brownie og Gateau Marcel
- Panna cotta
- Chokolademousse
- Frisk frugt
LÆS OGSÅ: Rasmus Klump pandekager
Løft din dessert til nye højder
Hindbærcoulis smager fortryllende godt, og er en frisk og let syrlig frugtsovs. Det er en dessertsovs med mange anvendelsesmuligheder, som jeg ofte serverer til en islagkage eller et stykke brownie, hvor de let syrlige hindbær er helt ideelle til kraftige chokoladedesserter og hjemmelavet flødeis.

Er du også på jagt efter det perfekte bageresultat?
Er du en ægte bagenørd, eller har du ønsker om at give deltagerne i Bagedysten kamp til stregen, så er en bagesten af stål et must-have i dit køkken. Forestil dig en gloende hed stålplade, som pumper varmen op i bunden af dit bagværk i det sekund det lander i ovnen. Resultatet er intet indre end fantastisk – langt bedre hævning og knasende sprød skorpe takket være op til 18 gange mere varme.

Jeg bruger personligt bagepladen fra bagesten.dk, når vi både laver fredagspizzaer, gærdej og kager som ikke skal i springform. Og det bedste af det hele er, at jeg også kan anvende bagepladen på vores gasgrill i sommerhalvåret, når der skal bages pizzaer og madbrød. Det er mundvandsdrivende bagværk hvis du spørger mig.
Læs min store test af bagestålet, som jeg har haft mulighed for at teste i en lille måneds tid.
4 kommentarer
Hvor længe kan hindbærcoulis holde sig på køl?
Hej Lise,
Hindbærcoulis skal spises samme dag som du har lavet det, men tag og frys det ned i mindre portioner, så du altid lige kan tage en pose coulis op til desserter osv. Holdbarheden på frost er minimum 6 måneder.
God fornøjelse.
Hilsen
Thomas
Jeg vil anbefale, at bruge mere end de 250 gram bær, det er bestemt ikke nok. Til eks. ris alamande, er de 250 gram kun knap nok til 2-3 personer
Hej Chresta,
Mange tak for dit indspark vedr. mængden af hindbærcoulis. Jeg anvender hindbærcoulis til isdesserter og fx panna cotta, hvor mængden ikke er ret stor. Skal det bruges som en decideret sovs har du ret i, at mængden skal ganges op – har aldrig prøvet at få hindbærcoulis til risalamande – det må prøves en dag. God jul.
Hilsen
Thomas