Forside » Vegetarmad » Side 3

Vegetarmad

Melanzana alla parmigiana

Melanzana alla parmigiana

Melanzana alla parmigiana Se opskriften

Melanzana alla parmigiana er en vaskeægte italiensk klassiker, som i al sin enkelhed er en aubergine-parmesan-lasagne i tomatsovs. En mundvandsdrivende lækker plantebaseret lasagne helt uden kød, som du trygt kan servere for hele familien. Melanzana alla parmigiana er auberginer lagt […]

Ratatouille

Ratatouille

Ratatouille Se opskriften

Klassisk fransk ratatouille. Ratatouille består i al sin enkelhed af forskellige grøntsager skåret i tynde skiver, og så bagt i ovn i en lækker tomatsovs. En sammenkogt ret bestående af grøntsager. Det er kort og godt ratatouille, og så i

Jordbærsirup

Jordbærsirup

Jordbærsirup Se opskriften

Jordbærsirup. Hjemmelavet jordbærsirup af solmodne danske jordbær. Flydende sødmefuld sirup perfekt til sommercocktails, is, pandekager, skyr, desserter og meget andet. Det er kort og godt dansk sommerstemning på flaske. Min yndlingssirup. Og legende let at tilberede på ganske få minutter

Aubergine caponata med couscous

Aubergine caponata med couscous

Aubergine caponata med couscous Se opskriften

Aubergine caponata er indbegrebet af det sicilianske køkken. En italiensk grøntsagsret bestående af møre auberginer, som er hovedrolleindehaver i denne herlige auberginegryde. Aubergine caponata er smagen af det sicilianske køkken. En sammensmeltning af det italienske, arabiske og mellemøstlige køkken. Caponata

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki Se opskriften

Rødbedetzatziki er en ny måde at lave tzatziki på, hvor de groftrevne rødbeder har sat agurken på udskiftningsbænken. Det bliver denne rustikke rodfrugtsalat absolut ikke ringere af, hvis jeg selv skal sige det. Rødbedetzatziki smager helt fantastisk som tilbehør til

Vegansk ostesovs

Vegansk ostesovs

Vegansk ostesovs Se opskriften

Vegansk ostesovs der smager lige så godt som den ægte vare. Værsgo - her får du opskriften på en herlig plantebaseret ostesovs, som du med garanti kan servere for din familie som rigtig mornaysauce uden de bemærker det. Smagen og

Chili sin carne

Chili sin carne

Chili sin carne Se opskriften

Chili sin carne er kort fortalt den klassiske udgave af chili con carne - bare uden kød. "Con carne" betyder med kød, og "sin carne" uden kød. Chili sin carne er en rigtig nem og lækker simreret, som kan nydes

Vegansk svampe bourguignon

Vegansk svampe bourguignon

Vegansk svampe bourguignon Se opskriften

Vegansk svampe bourguignon er en plantebaseret gryderet, som tager afsæt i den klassiske boeuf bourguignon, som er en fransk oksestuvning tilberedt med rødvin og forskellige grøntsager. Boeuf Bourguignon er slowfood-cooking på den helt store klinge - spækket med smag og