Opskrifter
På Baregomad.dk finder du de bedste opskrifter på mad, kager og meget andet. Masser af spændende madopskrifter og inspiration til nye madretter. Velkommen.
Karbonader i fad er skøn aftensmad, hvor du nemt tilbereder dine karbonader i ovn sammen med en lækker flødesovs og vindruer. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk italiensk Aperol Spritz som den laves i Italien. En ægte sommerfavorit med Aperol, prosecco og vand med brus. Foto: iStock.com.
Intet slår en hjemmelavet æblegrød, og så er den heldigvis meget nem at lave med masser af friske æbler. Foto: Baregomad.dk.
Verdens bedste brownie, der smager så englene synger. Den perfekte amerikanske chokoladebrownie, der er snasket og lækker. God som kage eller dessert. Foto: Baregomad.dk.
Paprikagryde er en populær og klassisk gryderet, der typisk serveres med kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk dansk kartoffelsalat med kartofler, mayonnaise og creme fraiche. Meget nem at lave og så smager kartoffelsalaten himmelsk godt. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk æggekage på pande, der selvfølgelig er med bacon, tomat og purløg. Æggekagen bliver meget luftig og lækker. Foto: Baregomad.dk.
Clotted cream er en engelsk specialitet lavet af fløde, og den er nem at lave derhjemme. Serveres typisk til scones. Foto: Baregomad.dk.
Det er nemt at lave sprøde pommes frites på panden, og de lækre fritter vendes med friske krydderurter. Foto: Baregomad.dk.
Focaccia er et klassisk italiensk brød, der blandt andet bages med rosmarin. Perfekt som madbrød til mange italienske retter. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk italiensk ciabatta med de store huller. Ciabattabrød er et meget nemt og lækkert madbrød. Foto: iStock.com.
Mør og lækker culottesteg tilberedt i airfryer, og sådan ser det perfekte resultat ud. Foto: Baregomad.dk.
Hasselback kartofler i airfryer er virkelig lækkert tilbehør, og de populære kartofler kan serveres som tilbehør til utallige retter. Foto: Baregomad.dk.
Hjemmebagt kanelstang med remonce og vaniljecreme, og denne smager himmelsk godt. Foto: Baregomad.dk.
Den populære den du ved nok kage, der sådan set er en drømmekage med chokolade. Kagen er nem at bage. Foto: Baregomad.dk.
Bedstefars skæg er en lækker kage med marengs på toppen og et lag marmelade mellem kage og marengs. Smager super godt. Foto: Baregomad.dk.
Lækre kartofler i fad med bacon og parmesan, der er perfekt som tilbehør. En skøn kartoffelret, der også kan spises som en egen ret. Foto: Baregomad.dk.
En nem og lækker bønnesalat med bacon, der laves med grønne bønner og sprøde bacontern. Kan serveres til utallige retter. Foto: Baregomad.dk.
Kogt blomkål er sundt og lækkert tilbehør, og her får du den rigtige kogetid på både hel kål og blomkålsbuketter. Foto: iStock.com.
Hjemmebagte naanbrød, der er perfekte som madbrød til mange retter. Heldigvis er de skønne naan meget nemme at bage derhjemme. Foto: Baregomad.dk.
Rosenkål er både sunde og velsmagende, og her kan du se hvordan du skal koge de små kålhoveder. Foto: iStock.com.
Den klassiske giftkage, der også kendes som bladankage, grøn kage og under andre navne. Kagen er nem at bage og har et tykt lag chokoladeglasur på toppen. Foto: Baregomad.dk.
Indisk dahl er en lækker ret uden kød, og her er den serveret med raita og brune ris. en lækker indisk gryderet med røde linser. Foto: Baregomad.dk.
Maskeret blomkål med æg og rejer er en rigtig 80er klassiker, men den smager fremragende. Blandt andet god at servere som forret. Foto: Baregomad.dk.
Se hvordan du koger det perfekte æg, uanset om ægget skal være blødkogt, smilende eller hårdkogt. Foto: iStock.com.
Æggekage kan laves på pande og i ovn, og her er det en sund og ovnbagt æggekage, der smager himmelsk godt. Foto: Baregomad.dk.
Lækre frikadeller i fad, der er en nem middagsret til hverdag og weekend. Foto: Baregomad.dk.
Hjemmelavet whiskysauce, der er super nem at lave helt fra bunden. Med masser af smag og perfekt til mange kødretter. Foto: Baregomad.dk.
Lækker jægerschnitzel med jægersovs, brasede kartofler og ærter, præcist som den laves i Tyskland. Foto: Baregomad.dk.
Mørbrad i fad er en af de mest populære retter i det danske køkken, hvor man virkelig får aftensmad med masser af smag. Foto: Baregomad.dk.
En nem og lækker vegetar pastaret, der naturligvis er uden kød. I stedet er pastaretten lavet ned blandt andet squash og asparges. Foto: Baregomad.dk.
En nem og sund grøntsagssuppe med masser af grøntsager i form af blandt andet kartofler, gulerødder og linser. Foto: Baregomad.dk.
Brasede kartofler med smør er klassisk tilbehør fra det tyske køkken, hvor de hedder Bratkartoffeln. Serveres som tilbehør til wienerschnitzel og mange andre retter. Foto: Baregomad.dk.
Det er meget nemt at lave agurkerelish, og de de lækre agurketern er perfekte til hotdogs og meget andet. Foto: Baregomad.dk.
Græsk farsbrød er nem aftensmad, og det laves i et fad. Farsbrødet indeholder blandt andet hvidløg, feta og oliven, så det kan næsten ikke blive mere græsk. Foto: Baregomad.dk.
Brændende kærlighed med lækker cremet kartoffelmos, blødstegte løg og sprøde bacontern toppet med friskhakket persille og rødbeder. Foto: Baregomad.dk.
Hjemmebagte pølsehorn, der både er nemme, bløde og luftige. Perfekte til at fryse ned. Foto: Baregomad.dk.
Det er nemt og lækkert at tilberede en hel kylling i airfryer. Og resultatet bliver virkelig godt. Foto: Baregomad.dk.
De populære amerikanske pandekager, der er små, tykke og luftige. Perfekt til brunch, morgenmad eller dessert. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk dansk persillesovs son mormor lavede den. En nem hvid sovs med rigelige mængder persille. Perfekt til stegt fllæsk, frikadeller og meget andet. Foto: Baregomad.dk.
Den populære Fanøgryde med mørbrad, cocktailpølser, champignon og paprika. Selvfølgelig serveret med en god mos. Foto: Baregomad.dk.
Nem og lækkert italiensk mørbradgryde, der blandt andet laves med soltørrede tomater og salvie. En skøn gryderet med inspiration fra det italienske køkken. Foto: Baregomad.dk.