Sådan laver du lørdagskylling, der var populært i 1980erne, hvor de blev solgt i massevis. Her er lørdagskyllingen i en bedre udgave.
Lørdagskylling var et velkendt begreb op gennem 1980erne, hvor den blev serveret i mange danske hjem.
Den var nem og relativ billig - men kvaliteten kan måske diskuteres. Kyllingen var parteret og lagt i en foliebakke, som derefter blev frosset ned.
Hjemme skulle man blot smide bakken med lørdagskyllingen i ovnen, og en time senere var der mad.
Selve ideen med en parteret kylling i bakke er der ikke noget i vejen med.
Derfor denne mere moderne udgave, der laves med en kylling af god og økologisk kvalitet.
Tilsat en god marinade er det såmænd ligefrem et rigtig godt måltid mad.
Og så med gulerødder i bunden, men de kan udelades. Du kan også kartofler i både i bunden af fadet.
Se også de lækre opskrifter på:
Opskrift på lørdagskylling
Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.
Servering
Den færdige lørdagskylling kan serveres med en lækker spidskålssalat og andet godt tilbehør efter eget valg.
Tak fordi du bruger opskriften og del gerne din mening om lørdagskyllingen her.