Se hvordan du steger den perfekte kylling i airfryer. Det er en hel kylling, der både bliver sprød og saftig. Her er de gode tips til det.
Kylling i airfryer. Er det muligt at tilberede en hel kylling med bind for øjnene? Hvis du har en airfryer, så ja.
Det er med andre ord legende let, at fremtrylle den mest lækre sprødstegte kylling, som med statsgaranti kan give grillkyllingen henne fra den lokale grill seriøs baghjul. Så meget baghjul, at du aldrig går tilbage til den friturestegte kylling.
Kylling i airfryer er den ultimative måde at tilberede en kylling på. Resultatet er sprødt skind, saftigt kød og en utrolig lækker smag, som du ikke får ved tilberedning i almindelig ovn eller på grill.
Den airfryerstegte kylling kan noget, og jeg er blevet en stor fan at den lille varmluftovn, som har fået sin faste plads i køkkenet.
Se også de populære opskrifter på:
- Kyllingebryst i airfryer
- Gratis airfryer opskrifter
- Fyldte bagekartofler i airfryer
- Culottesteg i airfryer
Opskrift på hel kylling i arifryer
De gode tips
- Fjern evt. indmad i kyllingen og skyl den grundigt under koldt vand. Dup kyllingen tør med køkkenrulle.
- Gnid kyllingen ind i olie og krydderier (rub)
- Tilbered kyllingen efter anvisningerne i opskriften, og kontroller kernetemperaturen, som afgør hvornår kyllingen er færdigtilberedt. Kernetemperaturen skal være 75° grader.
- Server kyllingen med fx ovnstegte kartofler, smørstegte kartofler eller en lækker græsk bulgursalat
Denne opskrift på kylling i airfryer er:
- Den ultimative opskrift på hel kylling i airfryer med sprødt skind og saftigt kød
- Den nemmeste måde at tilberede en kylling på
- Nem og lækkert aftensmad der passer sig selv i airfryeren
Køb en dansk kylling og i en ordentlig kvalitet
Det kan godt være, at du har den fedeste og mest avancerede airfryer i hele nabolaget, men hvad hjælper det, hvis du går ned på ingredienserne. Få simple ingredienser, som gør den store forskel.
Lov mig derfor, at købe en dansk kylling med en ordentlig kødkvalitet, og fra en producent, der værdsætter nærhedsprincippet og har en holdning til produktionen af sine fødevarer.
I min verden er en kylling på 1000 gram fra dit lokale supermarked no-go. Der er ganske enkelt en verden til forskel på kvaliteten og madoplevelsen, hvis du vælger at bruge lidt flere penge, og køber en ordentlig dansk kylling på minimum 1300-1400 gram.
Kort og godt en kylling, der har haft det godt, og hvor producenten vægter dyrevelfærd og kvalitet højere end profitoptimering. Besværet og indsatsen er den samme. Men belønningen tidobbelt.
Tak fordi du bruger opskriften på helstegt kylling i airfryer. Skriv gerne hvad du synes om den.