Gå til indholdet
Boller i karry er en af de mesto populære opskrifter på aftensmad i Danmark. Klassisk ret med kødboller i karrysovs, der serveres med kogte ris. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk wienerschnitzel med dreng, brasede kartofler og ærter. Normalt laves den af kalvekød, men her er det med svinemørbrad. Foto: Baregomad.dk.
Lækker og nem forloren hare i airfryer, der er et populært farsbrød med bacon. Skøn hverdagsmad, men den forlorne hare er også fin som gæstemad. Foto: Baregomad.dk.
Klassisk mørbradgryde med bacon, pølser, champignon, svinemørbrad og andet godt. Serveres med ris eller kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Vikingegryde er en klassisk gryderet, der blandt andet laves med mørbrad og cocktailpølser. Foto: Baregomad.dk.
Asiatisk mørbrad med peanutbutter og kokosmælk er en lækker ret med masser af smag. Foto: Baregomad.dk.
Så r der braiserede svinekæber med øl, og mere mørt kød er næsten ikke til at opdrive. En perfekt ret til gæster eller som lækker weekendmad. Foto: Baregomad.dk.
Karbonader i fad er skøn aftensmad, hvor du nemt tilbereder dine karbonader i ovn sammen med en lækker flødesovs og vindruer. Foto: Baregomad.dk.
Paprikagryde er en populær og klassisk gryderet, der typisk serveres med kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Lækre frikadeller i fad, der er en nem middagsret til hverdag og weekend. Foto: Baregomad.dk.
Lækker jægerschnitzel med jægersovs, brasede kartofler og ærter, præcist som den laves i Tyskland. Foto: Baregomad.dk.
Mørbrad i fad er en af de mest populære retter i det danske køkken, hvor man virkelig får aftensmad med masser af smag. Foto: Baregomad.dk.
Græsk farsbrød er nem aftensmad, og det laves i et fad. Farsbrødet indeholder blandt andet hvidløg, feta og oliven, så det kan næsten ikke blive mere græsk. Foto: Baregomad.dk.
Brændende kærlighed med lækker cremet kartoffelmos, blødstegte løg og sprøde bacontern toppet med friskhakket persille og rødbeder. Foto: Baregomad.dk.
Den populære Fanøgryde med mørbrad, cocktailpølser, champignon og paprika. Selvfølgelig serveret med en god mos. Foto: Baregomad.dk.
Nem og lækkert italiensk mørbradgryde, der blandt andet laves med soltørrede tomater og salvie. En skøn gryderet med inspiration fra det italienske køkken. Foto: Baregomad.dk.
Koteletter i fad er en af de meget populære opskrifter i det danske køkken, og heldigvis er retten nem at lave. Kan serveres med ris eller kartoffelmos. Foto: Baregomad.dk.
Det er super nemt at lave stegt flæsk i ovn. og her bliver flæskeskiverne perfekt tilberedte. En dansk klassiker lavet i ovn. Foto: Baregomad.dk.
En nem og lækker svinemørbrad i ovn, der serveres med på bund af grøntsager. Foto: Baregomad.dk.
Den perfekte flæskesteg med sprøde svær. En sikker opskrift på langtidsstegt flæskesteg i ovn. Foto: Baregomad.dk.
Stegt flæsk i airfryer bliver både sprødt og lækkert. Samtidig er det meget nemt at stege flæskeskiverne i airfryeren uden spruttende fedt fra en pande. Foto: Baregomad.dk.