Forside » Jul » Side 3

Jul

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki Se opskriften

Rødbedetzatziki er en ny måde at lave tzatziki på, hvor de groftrevne rødbeder har sat agurken på udskiftningsbænken. Det bliver denne rustikke rodfrugtsalat absolut ikke ringere af, hvis jeg selv skal sige det. Rødbedetzatziki smager helt fantastisk som tilbehør til […]

Belgiske vafler

Belgiske vafler

Belgiske vafler Se opskriften

Jeg er ret pjattet med belgiske vafler. Både de lette og sprøde af slagsen, og den helt tunge udgave (Gaufres de Liége) med perlesukker og gær. Denne opskrift på belgiske vafler er den lette udgave uden gær, som både er

Hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør Se opskriften

Mundvandsdrivende lækker hvidløgssmør. Blød og cremet. Spækket med en fantastisk smag af hvidløg, parmesan og persille. Det er ganske enkelt opskriften på den ultimative hvidløgssmør, som er legende let at fremtrylle i køkkenet på blot ti minutter. Denne opskrift på

Canelé

Canelé

Canelé Se opskriften

Canelé er det franske svar på en amerikansk cupcake. En mellemting mellem en vandbakkelse og en souffleret vaniljecreme, som er indkapslet i en sprød mørkebrun karamelliseret skorpe. Det tegner vist et fint billede af denne lille franske kagedessert, som er

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med feta Se opskriften

Jeg er ret begejstret for spinatvafler med feta, som kan tilberedes i en hurtig vending på en travl hverdag. Ja, du kan sågar tilberede spinatvaflerne i forvejen, og opbevare dem på køl i et par dage. Spinatvafler smager godt både

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse

Dressing til tunmousse Se opskriften

Cocktailsauce, skaldyrsdressing eller blot dressing til tunmousse. Jeg vil mene det kommer ud på et, da der er tale om en kold dressing fremstillet på cremefraiche, citronsaft og forskellige krydderier. En dressing perfekt til tunmousse, stjerneskud, varmrøget laks og rejecocktail,