Gisou hvidkålsgryde er en dejligt krydret og billig ret med masser af smag og sunde grøntsager. Prøv opskriften og nyd den nemme hverdagsmad.
Gisou eller også bedre kendt som hvidkålsgryde i mange danske hjem, er en lækker, sund og velsmagende ret, som ikke kræver den store energi i køkkenet på en travl hverdag.
Gryderetten er vel egentlig en slankeret, da den ikke indeholder ret mange kulhydrater og fedt. Men ikke desto mindre er det en ret, som stort set alle kan lide.
Den er utrolig nem at tilberede og meget billig i indkøb.
Gisou hvidkålsgryde har en dejlig krydret smag og en lækker konsistens takket være hvidkålen og de tynde strimler gulerod.
Se også de populære middagsretter:
Opskrift på Gisou hvidkålsgryde
Gisou hvidkålsgryde kan varieres i det uendelige med kød- og grøntsagstyper og kan krydres lige efter din smag.
Husk blot at starte ud i det små med krydderierne og tilsæt dem løbende, så du ikke står med en ret der er blevet for stærk.
Tak fordi du bruger opskriften og skriv gerne hvad du synes om retten.