Nem opskrift på verdens bedste pølsehorn. Bløde og luftige pølsehorn som samtidig er de nemmeste at bage. Til madpakken og sulten for sjov.
Pølsehorn er et hit for både børn og voksne, og et bagværk man tyer til, når den lille sult melder sig.
Pølsehorn er noget man spiser når man er sulten-for-sjov. Det mætter og smager godt, men udgør det ikke for et hovedmåltid.
I min optik er det en snack, som gør underværker når sulten melder sig på fisketuren eller når man er på picnic i det grønne.
Pølsehornene er selvfølgelig også velegnede som en lille snack i madpakken eller til børnefødselsdagen, hvor de med garanti vil vække begejstring.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på pølsehorn
Indbagte pølser i gærdej med national-heltestatus
Det er lidt fascinerende, at noget så simpelt som et stykke bagt pølse indrullet i dej nærmest er en nationalspise i Danmark, men ikke desto mindre er det tilfældet.
Disse indbagte pølser i en let sødlig gærdej sælges i stor stil lige fra tankstationer og bagerbutikker til supermarkeder og fortorvscafeer.
Et dansk pølsehorn er vel for danskere som en croissant er for franskmænd og parisere.
Denne opskrift på pølsehornsdej er:
- Den bedste pølsehornsdej bagt på ægte smør
- Et hit til madpakken og når du er sulten for sjov-snack
- Fryseegnet (lav en dobbeltportion og frys halvdelen ned)
- Dejlig luftig, blød og svampet
- Nem opskrift der er lige til at gå til for både børn og voksne
Sådan ruller du pølsehorn
Det er faktisk legende let at rulle pølsehorn, når du først lige ser praktikken i det, og en arbejdsproces for både børn og voksne.
Et pølsehorn skal rulles stramt sammen, og det færdige resultat skal ligne et horn som fx et kærnemælkshorn.
Ikke noget med at pakke pølsen helt ind i dej, så det mest af alt ligner en fransk hotdog eller et snobrød med pølse.
Et pølsehorn skal rulles sammen til et sødt lille horn, hvor man kan ane pølsen i begge ender.
Nem pølsehornsdej med mange muligheder
Dejen til disse pølsehorn er en gærdej, som selvfølgelig er skræddersyet til pølsehorn, men denne pølsehornsdej kan også anvendes til mange andre lækre snacks.
Prøv fx at udskifte pølserne med lidt skinkestrimler og revet mozzarellaost.
Er du mere til lidt middelhavsstemning kan du lægge et stykke feta på dejen toppet med lidt friskhakkede krydderurter som fx rosmarin og timian - det kan varmt anbefales.
Du får som sagt 16 pølsehorn ud af denne opskrift, så du kan med fordel lave nogle forskellige variationer, så der er lidt for enhver smag. Antallet afhænger af hvor store du laver dem.
Tak fordi du bruger opskriften på pølsehorn. Du er velkommen til at komme med din vurdering her.