God opskrift på klassisk æggekage som nem aftensmad. Æggekagen laves med kartoffelmel og bagepulver, der gør den meget luftig og lækker.
Æggekage. Man bliver helt sulten ved tanken, og du får ikke en mere luftig æggekage end denne skønne opskrift, hvor du steger den færdig i ovnen.
Som fyld på den klassiske udgave af æggepandekagen er stegt bacon, nogle pølser, friskklippet purløg og tomater et must. Og det smager himmelsk godt.
Serveret med en lille salat bestående af friske spinatblade, tomater og lidt agurk - samt en skive rugbrød.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på luftig æggekage
Opskriften er perfekt til 4-6 personer, afhængig af sulten.
Servering
Så er det bare at samle æggekagen, og servere med en skive god rugbrød, og eventuelt en lækker salat.
Atter en gang skal der lyde en opfordring til, at købe gode råvarer. Køb nogle friske og økologiske æg, og brug penge på et godt stykke bacon.
Kvalitet koster lidt mere, men med et stykke lufttørret bacon betaler du ikke overpris for vand, som du ellers kommer til ved at købe den klassiske industribacon i skiver.
Tak fordi du bruger opskriften på æggekage, og skriv gerne din mening om den her.