Ponte Lungo Curioso Grand’ Edizione 2015

“Toscansk trio med syditaliensk islæt”
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Toscana
Pris: 79,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Ponte Lungo Curioso Grand’ Edizione 2015 er den pumpede udgave af den frugtdrevne publikumspleaser Curioso, som jeg tidligere har anmeldt. I modsætning til Curioso har Grand’ Edizione fået tilføjet lidt Cabernet Sauvignon, som faktisk klæder denne vin rigtig godt. Der er mere af det hele, men fremfor alt har den mere rygrad, bid og dybde – den oser af maskulinitet, og gør den yderst velegnet til kraftfulde fede kødretter, og som facettefyldt sofahyggevin. Det er en yderst vellavet rødvin, som du trygt kan servere både under og efter julemiddagen med stor publikumstække. Denne toscanske trio er en mellemting mellem en kraftfuld Ripasso, og en syditaliensk sødmefuld frugtbombe tilsat en god portion frisk toscansk syre. Det fungerer rigtig godt – uanset om den toscanske stilart måske står lidt i baggrunden, men det er det i glasset der tæller. Og her er der skruet op for alle parametre. Det er budgetvenlig drikkeglæde i første parket.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner