Babich Pinot Noir 2018

“Saftig og elegant Pinot fra Marlborough”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: New Zealand, Marlborough
Pris: 119,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Pinot Noir stortrives på New Zealand, hvor denne sarte druesort har noget nær perfekte klimatiske betingelser, hvilket resulterer i saftige og frugtdrevne vinoplevelser. Denne elegantier af en Pinot Noir fra Babich er ingen undtagelse. Det er saft med saft på, og ren nydelse fra ende til anden. I glasset er den ganske lys og spinkel at se på med sin lyse rubinrøde farve, men lad dig ikke narre af førstehåndsindtrykket. Når du først åbner op for godteposen, skal du bare se løjer. Duften er umiskendelig Pinot, og lokker med en ganske frugtdreven næse af kirsebær, jordbær, blommer, ribs, vanilje og lidt timian. Smagen er utrolig indbydende med kølige røde bærfrugter, som støttes af en frisk levende syre og afrundende silkebløde tanniner. Den er saftig, elegant og læskende i udtrykket, og er ren voksen-saftevand doseret med den rette koncentration – en frugtig elegantier som smyger sig over tungen, og runder ballet af med en forholdsvis lang og saftig afslutning. Det er oversøisk Pinot udført med præcision og ynde.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner