Barbanera L’Opera 2017

“Umanérligt godt vinkøb for en slik”
96 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Puglia/Sicilien/Toscana
Pris: 49,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Til trods for at ens track record-liste over prøvesmagninger efterhånden tæller flere tusinde vine, er der alligevel nogle vinoplevelser der skiller sig ud i mængden, og klistrer sig fast til ens hukommelse. Barbanera L’Opera er en af disse vine, som jeg allerede havde fornøjelsen af at prøvesmage i 2015, hvor indholdet i glasset (også dengang) overraskede meget positivt. Nu melder den mellemitalienske trio sin ankomst i operaen med en endnu større opsætning, som har potentiale til at lægge publikum ned med deres veldrejede symfoni bestående af tre akter – Primitivo, Sangiovese og Nero d’Avola. Halleluja. Det er ren englelyd for svælg og sind. Barbanera L’Opera 2017 er ganske enkelt et umanérligt godt glas vin til prisen. Denne italienske trio svinger og spiller deres vej ind i de danske vinhjerter med deres gennemførte og lettilgængelige stil. Barbanera L’Opera 2017 er utrolig flot mørkerød i glasset, og byder på en overvældende dyb bærduft i både næse og mund med overvægt af brombær og søde Amarena-kirsebær. Taget prisen i betragtning byder L’Opera 2017 på utrolig meget dybde og kompleksitet, hvor den friske let perlende syre får den tætte frugtdrevne sødme til at rulle over tungen som en anden bowlingkugle fast besluttet på at lave sin 10. strike i træk. Bang! Strike. Barbanera L’Opera 2017 gør det igen, hvis mage man skal lede længe efter til prisen. Det kan kun blive til seks ud af seks stjerner. Tak for forestillingen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner