Sacred Hill Sauvignon Blanc Marlborough 2019

“Frugtig og indbydende Sauvignon Blanc i oversøisk pleaserstil”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: New Zealand, Marlborough
Pris: 119,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Til trods for at havemøblerne endnu ikke har indfundet sig på terrassen, og varmegraderne stadigvæk er etcifrede, formår denne indbydende Sauvignon Blanc fra Marlborough på New Zealand at skabe ægte forårsstemning i det lille hjem. Her får du alt hvad hjertet kan begære af en vellavet saftig Sauvignon Blanc, som åbner op med en pirrende næse af tropiske frugter som citrus, lime, stikkelsbær, pære, hibiskus og lidt fersken i et intenst og indbydende udtryk. Smagen er nærmest mundvandsdrivende, og besidder alt hvad man kan ønske sig af en Sauvignon fra New Zealand. Let sødmefuld ved første mundfuld og ganske voluminøs i smagen, men samtidig præcis og slank takket være en saftig moden syre, der får denne herlige hvidvin til at fremstå rank og balanceret i smagen til trods for dens intense frugtige maui-power. Det svinger og frister fra første øjeblik skrulåget ryger af flasken, og jeg fristes til at bryde ud i Gnags’ “Slingrer ned ad Vestergade”.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner