Big White Beast Chardonnay 2018

“Ordinær og lidt kedelig vinoplevelse”
88 point | ★★★★ (4 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Frankrig, Languedoc-Roussillon
Pris: 79,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Efter etiketten at dømme – “Big White Beast”, har man en vinoplevelse af de lidt større af slagsen i vente, men skinnet bedrager, og den gode vinoplevelse til prisen udebliver desværre. Big White Beast Chardonnay 2018 er ganske ordinær og bliver meget hurtigt et kedeligt og intetsigende bekendtskab i glasset. Den gode vinoplevelse udebliver – ikke mindst til prisen, hvor der i dette prisleje er mange om buddet, og hvor denne franske Chardonnay hurtigt bliver en lille ubetydelig prik i det store billede. Til at starte med er den ret anonym, og det er først efter lidt mund-til-mund-metode, at den begynder at røre på sig. Næsen er ret anonym i det, men man fornemmer dog lidt pære, æble og citrus samt lidt krydrede fadnoter, som går igen i smagen. Den opleves tør og rund uden større kompleksitet og dybde, og til trods for en frisk underliggende syrerygrad, bliver det “store hvide bæst” hurtig en småkedelig affære uden nogen mindeværdig afslutning. Den smager ikke dårligt, men bare ordinær og lidt ligegyldig.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner