Galante Bianco 2018

“Galant og lækker hvidvin med et eksotisk parfumereret touch”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Italien, Romagna
Pris: 75,00 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Når en og en bliver til tre. Chardonnay og Grechetto Gentile definerer denne herlige hvidvin fra Romagna-provinsen i det nordøstlige Italien, som overrasker ganske positivt i form af en yderst harmonisk og koncentreret hvidvinsoplevelse i et rigtigt attraktivt prisleje. Her går Chardonnay og Grechetto Gentile op i en højere enhed, og leverer en helstøbt hvidvinsoplevelse i smuk balance spækket med lækker intens frugtfylde af eksotiske frugter, som ligger og soler sig på en smuk hvid parfumereret blomstereng under et gammelt æbletræ. Det er en hvidvin der er yderst behagesyg, og som i starten næsten snubler over egne ben, da den fyrer al krudtet af med det samme i en flot eksplosiv næse. I munden er den forholdsvis tør, og byder på en lækker cremet tekstur med fokuseret frisk syre som får denne duo til at spille noget så yndefuldt sammen, inden dette assemble runder nummeret af i en blød og langstrakt finale. Jeg føler mig godt underholdt og veltilpas under hele forestillingen, og ser mig selv nyde et køligt glas på terrassen en varm sommerdag eller til en fredagspizza med salt italiensk skinke og bitter ruccola fra pizzapusheren henne om hjørnet.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner