Baregomad.dk » Vintyper » Caldora Yume Tre Autoctoni

Caldora Yume Tre Autoctoni

Caldora Yume Tre Autoctoni

95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Abruzzo, Manduria og Sicilien
Pris: 169,- pr. flaske ved 6 stk.
Forhandler: Gallovini

Hvorfor lede efter et firkløver, når man opnår det perfekte trekløver ved at lade druesorterne Primitivo, Nerello Mascalese og Montepulciano indgå i denne opulente rødvin smukt orkestreret af en af de bedste vinmagere i Abruzzo. Når man sidder og betragter denne vin i glasset ved første øjekast, giver det rigtig god mening at blande disse tre druesorter sammen med hver deres unikke karakteristika. Man får sødmen, den mørke farvepalette og det fløjlsbløde fra Primitivo-druen, som får modspil af den mere elegante, tannin- og syrerige Nerello Mascalese fra Sicilien godt hjulpet på vej af Montepulciano, som tilfører denne formidable rødvinsoplevelse fylde og kraft, og som oftest gør det rigtig godt som en blandingsdrue. Caldora Yume Tre Autoctoni er ikke en vin der lægger op til ukompliceret sofahygge, med mindre du er klar til at få den galt i halsen ... Her har vi at gøre med en storladen velkomponeret topvin som skriger efter slagterens bedste udskæring eller en herlig vildt- og simreret. Denne overbevisende rødvin rummer det hele. Fylde, kraft, kompleksitet, fløjlsbløde velintegrerede tanniner og en overdådig lagfyldt eftersmag af mange forskellige krydderier fra fadlagringen. I både næse og mund blæses man nærmest omkuld af de solmodne kirsebærfrugter, blommer og brombær, som virkelig signalerer at der her er tale om en vin fra øverste hylde og rigtig godt håndværk. Hvis denne vin var en hest, ville det være en tæmmet Mustang, og jeg vil meget gerne være rodeo-rytteren.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.