Los Vascos Rosé 2018

94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Chile, Colchagua Valley
Pris: 75,- ved køb af 2 flasker
Forhandler: Skjold Burne

/Reklame i samarbejde med Skjold Burne/

Chile har meget mere at byde på end blot billig identitetsløs bulkvin, som slås om hyldespejlet ved de mange tyske grænsebutikker … Los Vascos Rosé 2018 er en ægte chilensk publikumspleaser af en sødmefuld og frugtig rosévin med stolte franske rødder til Château Lafite Rothschild i Bordeaux, som ejer Los Vascos Estate i Chile. Denne rosévin skriger på terrassehygge, lange sommeraftener og picnicture i det fri. Her får du virkelig fuld valuta for pengene. Hindbær, jordbær og let syrlige rabarberstilke står i kø for at forkæle dine sanser akkompagneret af en velintegreret frisk syre og tilpas sødme, som appellerer til langt de fleste danske smagsløg. Denne rosé er som skabt til danske sommermåltider og italiensk fastfood takket være sine letkrydrede aromaer, og forholdsvis lange silkebløde eftersmag. Ikke tung. Ikke let og elegant. Men lige midt imellem. Jeg er fan!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner