Fafide Reserva Branco 2017

Fremragende vinkøb”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Portugal, Douro
Pris: 95,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Portugiserne kan også være med, når det kommer til hvidvine, hvilket Fafide Reserva Branco 2017 er et godt eksempel på. Hvidvinen er fremstillet på tre lokale grønne druesorter, og er både frisk, fyldig og let mineralsk i udtrykket. Den har mange ligheder med en spansk Godello-hvidvin eller for den sags skyld en hvid Bourgogne, hvilket den absolut ikke bliver ringere af. I glasset flot lys strågul med et changerende grønligt skær og en flot cremet tekstur. Næsen er lækker og ret aromatisk med eksotiske frugter som fersken, lime og citrus samt tandtykt smør, våde kalksten og krydrede fadnoter. Smagen udviser forfriskende frugtighed og fylde som en portvin med svag kølig syre og stor kompleksitet. Finalen er aldeles harmonisk og helstøbt, og leverer en lang afslutning med masser af nuancerede fadnoter. Det er Lurpak med smør på uden det bliver for meget, og som bare ligger rigtig godt i ganen. En udsøgt portugisisk hvidvin, som til prisen leverer en ganske spændende vinoplevelse. Jeg er fan og vi er dus med hinanden. Her kommer du virkelig langt for dine lommepenge, så gi’ den en chance – det fortjener den.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2022 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner