Mi Mi En Provence 2018

92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rosévin
Land: Frankrig, Provence.
Pris: 100,- ved køb af 2 flasker
Forhandler: Skjold Burne

Sol, blæst sand og vand. Et glas rosé og en mand. Se nu lige her – sikke en herlig og yderst positiv rosé-oplevelse på en lettere overskyet dansk sommerdag, som lige pludselig fremstår langt mere solskinsrig efter et par nip til denne provencalske tørstslukker. Denne rosé oser af ægte Middelhavsstemning, og kommer fra Provence, som med en årlig produktion på mere end 200 millioner flasker byder på stor diversitet og kvalitet. Mi Mi er en af de rosévine, som skiller sig positivt ud i mængden med sit friske frugtige udtryk med en let mineralitet og fin fylde, som fylder munden med pikante røde sommerbærfrugter, citrus og florale elementer. Den fremstår helstøbt og klassisk, og byder på mange spændende lag og nuancer, som for en stund inviterer Middelhavs-stemningen indenfor på vores nordlige breddegrader.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner