Baregomad.dk » Vintyper » Davidsens Selected Release Rum Blend 9

Davidsens Selected Release Rum Blend 9

Davidsens Selected Release Rum Blend 9

"Fremragende romkøb til prisen"
95 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Spiritus, rom
Land: Danmark
Pris: 249,00 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Er du til sød og frugtig rom uden sprittet bagkant, så er Davidsens Selected Release Rum Blend 9 et rigtig godt bud på en sød Jamaica-rom, og til en ganske attraktiv pris. Det er ikke en romoplevelse der går over i historien, men omvendt er den ikke glemt i morgen, og den må meget gerne stå forrest på kaminhylden, for den smager faktisk rigtig godt. Det er ikke en 9-års rom vi har med at gøre, men et blend bestående af forskellige romtyper fra Jamaica med op til 9 års fadlagring på amerikanske egetræsfade. Resultatet er en sød frugtig rom uden spidse albuer og hård attitude - en såkaldt publikumspleaser, hvis man vel og mærke er til sød rom uden sød med sød på. I glasset er denne rom smuk ravgylden med en flot cremet tekstur, som kærtegner ganen blidt og kærligt. Duften er indbydende og ung i udtrykket med dejlige aromaer af eksotiske frugter som fersken, figen, banan og lidt sød grillet ananas. Smagen er frisk og elegant i udtrykket, og er ret intens i starten med tydelige aromaer af eksotiske frugter, karameliseret sukker og vanilje som forholdsvis hurtigt kulminerer i en kort finale med tilpas sødme og uden sprittet kant. Det smager rigtig godt så længe det varer, og man fristes til glas nummer to. Til prisen et fremragende romkøb med bred folkelig appeal.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.