Helt exceptionelt godt vinkøb”
97 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Chile, Colchagua Valley
Pris: 329,95 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Vil du gerne opleve noget af Bordeaux-magien fra familien Rothschild? Vel og mærke uden at familiens sommerferie bliver sat over styr, så træd indenfor i selskab med Le Dix de Los Vascos 2014. Hvad sker der når Château Lafite Rothschild i Bordeaux får mulighed for at trylle med druer under de rette klimabetingelser i Chile? Resultatet er Los Vascos Le dix de Los Vascos 2014 – en af Chile’s absolut største vinoplevelser, og et referencepunkt indenfor chilenske Cabernet Sauvignon-vine. Denne rødvin udviser tårnhøj klasse på alle parametre, og man fornemmer tydeligt slægtskabet til Bordeaux og Cabernet Sauvignon. Det er resultatet af Rothschild-familiens 10-års arbejde i Chile, som fejres med denne limiterede rødvin. Spænd sikkerhedsselen og ta’ med ud på en klassefyldt vinrejse af de helt store. I glasset er Le Dix de Los Vascos 2014 flot mørk rubinrød, og lokker med sin ekstravagante tætpakkede næse af solbær, brombær, ribs, sød tobak og chokolade, inden smagen følger op i ren verdensklasseformat. Den tætte og ekspressive kerne af mørke bærfrugter nærmest eksploderer i munden, og udviser Cabernet-frugt på den helt store klinge. Kraftfuld og intens i udtrykket med saftig blødhed, varme, fylde og levende fuldmoden syre med bløde tanniner, der blidt ruller hen over tungen som en anden ballerina. Dette chilenske overflødighedshorn i fransk elegance kulminerer i en lang varm frugtig finale, hvor den ekspressive frugtkerne får fuld taletid. Magnifique.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner