Beni Di Batasiolo Moscato Spumante Rosé

af Thomas fra Baregomad.dk
Beni Di Batasiolo Moscato Spumante Rosé

96 point | ★★★★★★ (6 ud af 6 mulige)

Type: Mousserende
Land: Italien, Piemonte
Pris: 79,75 pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

/Reklame i samarbejde med Skjold Burne/

“Sensationen, tryk på …” – værsgo, her er der mousserende sødmefulde bobler for alle pengene. Og tryk på det er der i den grad i mere end en forstand. Denne herlige rosé-udgave af den velkendte Moscato d’Asti fremelsket primært på druesorten Moscato sidder lige i skabet! – Og indrømmet, jeg er stor fan af sødmefulde mousserende vintyper fremstillet på charmat-metoden, som vil fremprovokere hovedrysten hos enhver frankofil connoisseur med hang til Champagne. Men det smager sgu godt det her. En helt ukompliceret tørstslukker af en mousserende rosévin fra Piemonte i Norditalien med herlige insisterende bobler, og en flot lyserød farve i glasset. Både i duft og mund forkæles man af de mørke søde solmodne kirsebær, som efterlader en i stolen med et veltilfreds smil på læben, og en overraskende lang eftersmag. Livet er da skønt. Især med et glas som dette i hånden og i godt selskab. Denne Moscato Rosé er helt ideel som både svalende tørstslukker på terrassen eller som aperitif, hvor man ønsker en sødmefuld rosévin med prikkende bobler, men kan så sandelig også stå distancen som en sommerfrisk dessertvin til kager og desserter med fx frisk frugt. Mums.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner