Xavier Côtes du Rhône Vieilles Vignes Organic 2017

af Thomas fra Baregomad.dk
Xavier Côtes du Rhône Vieilles Vignes Organic 2017

“Ren velpoleret lækkerbisken af en Rhône-vin”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Côtes du Rhône
Pris: 109,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Vi skal en tur til Sydrhône, hvor Xavier Vignon har skabt en yderst indbydende Rhône-vin. Det er en økologisk vin som er skræddersyet til kraftige måltider med kød, og er sammensat af hele fire druesorter, hvor Grenache helt efter bogen har førertrøjen på i denne flotte holdopstilling. Det er veldrejet klassisk Rhône i en ren og meget velpoleret stil, som byder på en blød og fyldig krydret bærsmag af både blåbær, blommer, brombær, lavendler, peber samt diskrete mineralske noter af våd granit. Fuldmoden levende syre med velpoleret finsk lakrids-krydret tannin, som giver denne vin rygrad og styrke, inden det hele kulminerer i en lang saftig ungdommelig afslutning med flot koncentration og dybde. Det smager sgu bare godt på sådan en kold vinterdag, hvor kroppen godt kan trænge til lidt ekstra varme og en kærkommen vitaminindsprøjtning.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner