Venturini Ripasso Semonte Alto 2015

“Saftig Ripasso i gedigen indpakning”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Valpolicella
Pris: 115,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Venturini leverer endnu en gang en flot vinoplevelse fra Valpolicella med denne enkeltmarks Ripasso fra Semonte Alto. I glasset venter der dig en saftig Ripasso, som måske er i sit livs form. Måske ikke. Det vil tiden vise, når jeg prøvesmager den sidste flaske om et par år. Det er klassisk Ripasso med tydelige aromaer af røde syrlige kirsebær, blommer, rosiner og et julet krydderimix af kanel, nelliker og vanilje. Denne Ripasso er kraftigere og mere fyldig end en almindelig Valpolicella, men hører alligevel ikke til de tungeste drenge i klassen, hvilket klæder den rigtig godt. Den byder på flot fylde og intensitet, men er alligevel elegant og forholdsvis rank i udtrykket. Frugtintens med forfriskende syre og et saftigt let bittert tanninbid, som giver en fast og rank afslutning med god længde. Vinen udviklede sig positivt under smagningen, og nyder godt af dekantering og iltning inden servering. I denne prisklasse er der stor konkurrence, men Venturini Ripasso Semonte Alto 2015 formår at levere en saftig overbevisende Ripasso-oplevelse i nuet, som ikke er gået i glemmebogen i morgen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner