Baregomad.dk » Vinanmeldelser » Druer » Rain Cloud Red Blend 2016

Rain Cloud Red Blend 2016

Rain Cloud Red Blend 2016

"Silkeblød pleaser med indbygget hygge"
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: USA, Californien
Pris: 69,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Navnet på denne vin lyder umiddelbart ikke særligt opløftende, "Rain Cloud" - især ikke når man befinder sig i regnfulde Danmark, men skinnet bedrager. For i samme øjeblik proppen ryger på denne oversøiske pleaser af en saftig og blød rødvin, forsvinder alle tunge regnskyer som dug for solen. Det er ganske enkelt lidt af en charmetrold der befinder sig i flasken, og med en personlighed der vil gå rent ind hos de vinelskere, der værdsætter en blød og saftig rødvin med en dejlig afstemt sødme. Det er en vin der er i sit es uanset om den står på sofahygge en fredag aften, eller skal stå distancen med lillemors simregryde eller fars kulinariske udfoldelser på grillen. Der står intet om druesammensætningen på flasken, men mit bud er at den rummer en god portion Zinfandel og Shiraz smagt til med lidt Cabernet Sauvignon for at stive denne behagesyge vin lidt af. Uanset hvad leverer Rain Cloud en umanérlig dejlig vinoplevelse til prisen. I glasset er den dyb mørkerød med en nærmest sort kant, og den oversøiske næse lokker med sine mørke bærfrugter som blommer, brombær, kirsebær, chokolade, hvid peber og diskrete toner af vanilje og ristet eg. Smagen er dejlig saftig og medium fyldig, og de mørke bærfrugter smyger sig om tungen i en indsmigrende og sødmefuld frugtdrevent stil. Den læskende syre og de silkebløde tanniner står ved roret under hele sejladsen, og formår at bringe denne frugtdrevne pleaser trygt og sikkert i havn med en behagelig letkrydret finale uden de helt store overraskelser. Rain Cloud er ekstrem drikkevenlig, og et yderst behageligt og ukompliceret selskab til nuet.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.