Bamix stavblender Superbox

af Baregomad.dk
Bamix stavblender Limited Edition
0 kommentar
0

Toblerone er toppen af nydelse indenfor chokolade, hvor Bamix er toppen af nydelse indenfor det ultimative køkkenudstyr.

Jeg havde længe gået og undersøgt markedet for en ny stavblender, og blev ret hurtigt forelsket i dette stykke sweiziske isenkram, som er fast inventar i alle professionelle køkkenkredse.

Bamix Superbox stavblender

Sådan ser dyret ud – en vaskeægte fuldblods Bamix stavblender i medfølgende bordholder.

Skæbnen ville, at vores gamle stavblender – en Philips stavblender, afgik ved døden sommeren 2014 efter en omgang humus. Valget var herefter ret let – jeg havde udset mig stavblenderen over alle stavblendere, Bamix Superbox, som med ét ville kunne erstatte en lang række køkkenredskaber i hjemmet. Hermed var beslutningen taget og jeg fik bevilget indkøbet af min bedre halvdel. Jeg valgte at købe Bamix Superbox stavblender i Danmark, da der ikke var de store besparelser at hente i udlandet, og samtidig er man tit dækket af en bedre reklamationsret og garantiordning i de danske webshops. Bestillingen røg afsted og et par dage senere ankom der en stor hvid kasse – nyt legetøj til masterchefen …

Dette imponerende sortiment får man med i en Bamix Superbox:

  • sort Bamix stavblender.
  • en mini kødkniv
  • et multifunktionsblad
  • en piskeskive
  • en piskeskive med huller
  • en minihakker
  • en SliceSy med 3 rivejern i forskellige størrelser, 2 skivejern og en kniv
  • 2 mixerbægere med låg
  • en bordholder, som også kan bruges til opbevaring af skiver og selve stavblenderen samt skjule ledningen

Bamix Superbox holder hele vejen igennem

Lad mig sige det som det er – denne stavblender holder hele vejen igennem. Man er ikke et sekund i tvivl om, at man står med et stykke unikt sweizisk køkkenværktøj i hånden, når man første gang tager stavblenderen i anvendelse. Bamix er som sagt sweizisk produceret og har eksisteret siden 1953. Dette beror på en gennemtestet køkkenmaskine, som bare kan noget de andre stavblendere ikke kan. I modsætning til så mange andre stavblendere, er en Bamix stavblender født med to indbyggede motorer, som netop er med til at give den dens råstyrke i enhver tænkelig arbejdssituation.

Afløser foodprocessoren og håndpiskeren, næsten …

Jeg har snart budt vores Bamix stavblender lidt af hvert – lige fra humus, pesto, purering, blending, hakning, slicing, piskning – der er ikke det, denne stavblender ikke kan klare. På intet tidspunkt har man været i tvivl om, hvorvidt den kunne klare opgaven. Noget af det der har fascineret mig mest, er dens evne til at piske ganske almindeligt skummetmælk til “fløde” eller fremtrylle den mest fantastiske aioli på blot få sekunder. Ikke at forglemme dens kødkniv, som virkelig kan hakke kød til eks. kyllingemuffins med et perfekt resultat, hver gang.

SliceSy Bamix Superbox

SliceSy som følger med i Bamix Superbox.

SliceSy – foodprocessorens afløser

SliceSy, som følger med i Bamix Superbox, og som kan købes som ekstratilbehør, kan stort set erstatte din foodprocessor uden problemer. Den er noget mindre end en almindelig foodprocessor, men desto meget nemmere at håndtere. Hvis man skal tale om nogen ulemper ved SliceSy, er det dens størrelse, som begrænser mængden af de ting man vil forarbejde – det kræver lige nogle ekstra arbejdsgange, men det er jo i småtingsafdelingen.

Ik’ ordinær

Alt i alt er Bamix Superbox stavblender et fantastisk stykke værktøj at have ved hånden i køkkenet, og har ikke fortrudt mit køb et sekund – den er ganske enkelt genial! Den har ikke skuffet på noget tidspunkt og man er ikke i tvivl, når man først har holdt en Bamix stavblender i hånden – det er som at sidde bag rattet i en tysk Audi og nyde læderlugten og lyden af den 8-cylindrede turbomotor.

Bamix i Schweiz: www.bamix.com
Produkt: Bamix stavblender Superbox
Vejl. udsalgspris: Ca. kr. 2.000,-


DET MED SMÅT

Jeg bliver ikke betalt af de producenter, som bliver nævnt i mine anmeldelser. Mine holdninger og konklusioner, er udelukkende baseret på mine egne daglige oplevelser med produkterne. Jeg udvælger, udfra egne personlige kriterier, hvilke produkter jeg ønsker at teste og anmelde. Jeg har ingen økonomisk interesse i evt. salg af de testede produkter igennem affliate links og andre aftaler og forholder mig konstruktivt og kritisk til de testede produkter.

0 kommentar
0

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.