Baregomad.dk » Vinanmeldelser » Fabiano Ripasso della Valpolicella DOC 2016

Fabiano Ripasso della Valpolicella DOC 2016

Fabiano Ripasso della Valpolicella DOC 2016

"Fremragende vinkøb til prisen"
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Veneto
Pris: 125,00 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Se nu lige her - herlig blød og saftig rødvin i typisk Ripasso-stil med den karakteristiske duft af kirsebær og let sødmefulde krydderier. Det er ikke Ripasso camoufleret i sødme med sød på, men en elegant og semi-klassisk Ripasso med moderat sødme og polerede frugter, som leverer en helstøbt og autentisk vinoplevelse med mange nuancer. Overvejer du at købe en Amarone til 99,00 kr. i dit lokale supermarked, så gør dig selv den tjeneste at spendere 25 kroner ekstra, og gå seriøs op i kvalitet og vinoplevelse med denne Ripasso. Amarone er ikke implicit bedre end Ripasso, når udgangspunktet er at lave prisbillig konsumvin - med Fabiano Ripasso della Valpolicella DOC 2016 får du den ægte vare, som både kan ses, smages og duftes. I glasset meget mørk med et changerende rubinrødt skær. Det hele starter med en indbydende næse, der nærmest skriger "Ripasso", og som leverer luftbårne bølger af røde kirsebærfrugter, inden smagen for alvor tager over med modne blommer, sød tobak og en velafstemt sødme af krydderier, som styres af en flot levende syre med fløjlsbløde tanniner. Hele herligheden kulminerer i en lang finale med stor righoldighed og velafstemt balance. Fabiano Ripasso della Valpolicella DOC 2016 viser klasse fra ende til anden, og leverer en elegant klassisk Ripasso-oplevelse med tydeligt DNA. Et perfekt match til julemiddagen, vildt eller en god lækker oksesteg.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.