Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt
  • Test af køkkenudstyr
  • Opskriftsindex
  • Om “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik
Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt
Billig aftensmadFjerkræHovedretterInspirationInstagramKrydretNem aftensmadWeekendmad

Kylling i cremet peanutsauce med forårsløg

af Thomas fra Barego'mad 5. marts 2015
5. marts 2015
Gå til opskrift Udskriv opskrift
KYLLING I CREMET PEANUTSAUCE MED FORÅRSLØG
0 kommentar
4
FacebookPinterestEmail

Kylling i cremet peanutsauce med forårsløg er en skøn, velsmagende ret med en dyb aroma af peanutbutter og karrypasta. Mine børn er helt vilde med peanutbutter på deres rundstykker i weekenderne, men den kombination kan jeg ikke lige adaptere.

Anderledes er det med peanutbutter i madlavningen, som virkelig er en skøn aromatisk smagsforstærker, der tilsætter retten sødme og en let nøddeagtig smag.

LÆS OGSÅ: Thaikylling i karry

Kylling i cremet peanutsauce er nem at tilberede og et fortryllende måltid i hverdagen, da det ikke tager mere end 30 min. fra start til slut og vupti, så er retten klar til servering.

Såre enkel at lave og få ingredienser, men smager som gastronomi på højere plan.

God fornøjelse.

Kylling i cremet peanutsauce med forårsløg

Bedøm denne opskrift 4.9/5
( 11 bedømmelser )
Antal personer: 4 Tidsforbrug i alt: 30 minutter Forberedelsestid: 20 minutter 20 minutter Næringsindhold: 200 kalorier 20 grams fedt

Ingredienser:

  • 4 kyllingebryst
  • 1 ds. kokosmælk
  • 5 dl. madlavningsfløde
  • 3 tsk. gul karrypasta
  • Saften fra 1-2 lime
  • 2 bdt. forårsløg
  • 5 spsk. peanutbutter
  • Salt og friskkværnet peber
  • Saltede peanuts

Opskrift - sådan gør du trin for trin:

  1. Kyllingefileten skæres igennem på højkant, så du har to fileter. Fileterne skæres ud i tern á 2 x 2 cm. og gennemsteges ved middel varme i olie i en gryde.
  2. Imens rengøres forårsløg, som skæres i skrå skiver på ca. 2 cm.
  3. Når kyllingeternene er gennemstegte, lægges de op i en dyb tallerken. Hvis der er noget væske fra kyllingen, skal det blot forblive i gryden, da det giver smag til retten.
  4. Kokosmælken og karrypastaen hældes i gryden og der røres godt rundt med et piskeris.
  5. Herefter tilsættes limesaft, peanutbutter og madlavningsfløde og det hele bringes i kog.
  6. Peanutbutteren skal opløses helt. Når retten koger, skrues der ned til svag varme og kyllingeternene tilsættes. 
  7. Retten skal nu stå og simre i 5 min., hvorefter forårsløgene tilsættes og det hele simrer videre i en 2-3 min. inden servering.
  8. Forårsløgene skal stadigvæk have lidt bid.
  9. Server retten med basmatiris.
  10. Velbekomme.

Yderligere kommentarer

Server din kylling i cremet peanutsauce sammen med basmatiris eller blomkålsris. Alt efter om der er børn i husstanden, skal man lige tilpasse mængden af den gule karrypasta og løbende smage retten til, så det ikke bliver for stærkt til de små, men takket være den nøddeagtige smag af peanutbutter i retten, vil hele familien elske dette måltid.

Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg rigtig gerne høre hvordan det gik. Smid mig en kommentar længere nede på siden, eller tag @baregomad på Instagram og følg min profil på Instagram her. Gå ikke glip af de nyeste opskrifter på Facebook - følg Baregomad.dk på Facebook her.
KYLLING I CREMET PEANUTSAUCE MED FORÅRSLØG
blomkålsrisflødeforårsløgkarrypastaKyllingpeanutbutter
0 kommentar
4
FacebookPinterestEmail

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Kanelgifler

Flødekartofler

Græske hakkebøffer i fad

Hjemmelavet hvidløgssmør

Paprikagryde med kylling

Risalamande is

Belgiske vafler

Canelé

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med røget laks

Churros

Gulerodskage med ostecreme

Pasta alla Norma

One pot torsk med middelhavsstemning

Kyllingebryst i cremet svampesovs med spinat

Grønkålschips – sprøde chips af grønkål

Frikadeller

Rødbedesalat med valnødder og hvidløgsmayonnaise

Stuvet hvidkål

Så længe kan din mad holde sig på køl og i fryseren

Banoffee pie

Grov go’e fantasiboller

Kokkens gryderet med svinemørbrad og chorizo

Bruschetta med smørristede kantareller

Rustikke minitærter med gedeost og spinat

Melon med skinke, mozzarella og basilikum

Fyldt svinemørbrad med karamelliserede løg og bacon

Lakserilette med varmrøget laks og krydderurter

Hjemmelavet whiskysauce

Gratineret rosenkålssalat med bacon, pære og tranebær

forrige indlæg
Fyldt squash med oksekød
næste indlæg
Daim islagkage

Jeg vil meget gerne høre fra dig Annuller besvarelse

Gem mine oplysninger i denne browser til næste gang jeg ønsker at komme med en kommentar.

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Mest populære indlæg

  • 1

    Hakkebøffer i fad

    9. januar 2020
  • 2

    Svampet chokoladekage

    12. oktober 2020
  • 3

    Risalamande is

    20. december 2020
  • 4

    Spidskålssalat

    28. januar 2015
  • 5

    Bønnesalat med bacon

    16. marts 2015
  • 6

    Søren Ryge kringle med marcipanremonce

    17. marts 2020

Seneste indlæg

  • Kanelgifler

    26. januar 2021
  • Flødekartofler

    25. januar 2021
  • Græske hakkebøffer i fad

    22. januar 2021
  • Hjemmelavet hvidløgssmør

    18. januar 2021
  • Paprikagryde med kylling

    11. januar 2021
  • Risalamande is

    20. december 2020

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Thomas Udbye

Velkommen til mit fristed og madværksted, hvor jeg gerne vil dele min passion for god mad uden det kræver det sorte bælte i kogekunst. Baregomad.dk er ganske enkelt gode madoplevelser - uanset om du er til vegansk, stegt flæsk, salater, retro-bagværk eller lidt af det hele.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo
  • Bloggen “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik

@2020 - Barego'mad. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes uden tilladelse.
Tilpas cookiesomhandlende cookies eller læs mere om cookies og persondatapolitik her.

Baregomad.dk respekterer privatlivets fred
Baregomad.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedre din brugeroplevelse og til reklame. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af ip-numre til statistik, og du accepterer anvendelsen af cookies ved at klikke på "Accepter alle".
Tilpas cookiesAccepter alleAfvis alle
Cookies og persondata

Anvendelse af cookies på baregomad.dk

Baregomad.dk anvender cookies 🍪 til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedret brugeroplevelse og reklamelinks. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af IP-numre, og du accepterer dette ved at klikke på "Accepter alle". Læs mere om brugen af cookies og hvordan du sletter dem her.
Necessary
Altid aktiveret

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Other

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Analytics

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Advertisement

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Performance

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Gem & Acceptér