Wirra Wirra Scrubby Rise Shiraz McLaren Vale 2017

af Thomas fra Baregomad.dk
Wirra Wirra Scrubby Rise Shiraz McLaren Vale 2017

“Saftig og frugtdreven Shiraz med maksimal drikkeglæde”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Australien, McLaren Vale
Pris: 109,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Her får du en givende og harmonisk Shiraz fra McLaren Vale i Australien, som til prisen leverer maksimal drikkeglæde. Det er en sand fornøjelse at gå ombord i denne vellavede Shiraz, som leverer en overraskende positiv vinoplevelse i forhold til hvad man kan forvente af en Shiraz til godt hundrede kroner. Den er lige til at gå til uden de store dikkedarer, hvilket er dejligt befriende indimellem. I glasset er den dyb rubinrød med en letcremet viskositet. Duften er indbydende og givende, der viser en uimodståelig dybde af modne blommer, brombær, kirsebær, blåbær, sød lakrids, chokolade og lidt vanilje. Indbegrebet af australsk Shiraz når det er vellykket. Smagen er fyldig og velbalanceret med en skøn tætpakket palette af mørke bærfrugter, som får godt modspil af en kærtegnende syre og cremede lakridskrydrede tanniner, inden det hele kulminerer i en flot finale med god længde. Scrubby Rise Shiraz viser rigtig flot dagsform, som til prisen er mere end godkendt. Maksimal drikkeglæde til sofahygge med lillemor, eller til en god rød bøf eller langtidssimret oksegryde. Jeg er fan af Shiraz – og Scrubby Rise!

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner