Baregomad.dk » Vintyper » Château de la Charrière Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune 2016

Château de la Charrière Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune 2016

Château de la Charrière Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune 2016

91 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Frankrig, Bourgogne
Pris: 139,75 kr. pr. stk.
Forhandler: Skjold Burne

Vi skal en tur til Côte de Beaune-distriktet, som ligger i den sydlige del af Côte d’Or, som tegner sig for mange flotte Bourgogne-vine. Denne Bourgogne Hautes-Côtes de Beaune 2016 fra Château de la Charrière er et tiltalende bekendtskab, som bestemt ikke skuffer, og som leverer en frisk, viril og frugtig vinoplevelse med klassisk Pinot-karakter. Den er flot lys rubinrød i glasset med et changerende skær og en viskositet der danser Jive ned ad glassets sider. Behagelig karakteristisk bouquet af røde sommerbærfrugter som jordbær og granatæble, som ligeledes går igen i munden med fin finesse og terroir, hvor man fornemmer lidt animalske noter og røg i afslutningen. Det samlede smagsindtryk er dejlig harmonisk - en let og tør Bourgogne der har flere ligheder med en vellavet frisk Beaujolais, men som for mit vedkommende ikke skiller sig signifikant ud til at blive husket i morgen. Et oplagt glas til både sofahygge, eller som ledsager til måltider med lyst kød som kylling, fisk og milde oste.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.