TO de Torre Oria Viura Sauvignon Blanc 2018

“Charmerende spansk hverdagsvin”
90 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Hvidvin
Land: Spanien, Valencia
Pris: 59,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

God vin behøver ikke være kompleks og spektakulær. Den simple og ukomplicerede hverdagsvin kan være ganske lokkende og tiltalende, når man ikke har brug for de store penselstrøg i hverdagen. TO de Torre Oria 2018 er fremstillet med de små penselstrøg, men disker op med en stor indre drikkeglæde. Det ukomplicerede glas under madlavningen, hygge med veninderne eller som frisk fyldig ledsager til take-away-sushi. Det er let og simpelt, men smager ualmindeligt godt til prisen, hvor du får fuld smæk for skillingen. Stilen er frisk og frugtig og forholdsvis frugtintens i både duft og smag, som byder på skønne aromaer af stikkelsbær, gule æbler, citrus, hyldeblomst og lidt eksotiske frugter, som understøttes af en sprød syre med saftigt bid. Det er gedigen spansk drikkeglæde til de små øjeblikke i hverdagen, hvor tiden ikke er til fordybelse, men afslapning og nærvær. Jeg er nede i gear, og vil gerne bede om endnu et glas skat.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner