Spritz Mix “L’Aperitivo”

af Thomas fra Baregomad.dk
Spritz Mix "L'Aperitivo"

“Så’ der party i provinsen”
93 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Mousserende vin
Land: Italien, Emilia-Romagna
Pris: 69,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Færdigblandet Apérol Spritz i farvestrålende flaske. Navnet er Spritz Mix. Plug n’ play Apérol Spritz. 100% drikkeklar nydelse toppet med lidt knust is. Det lyder ret tiltalende, og det smager rent faktisk som Apèrol Spritz. Jeg mangler kun en fortorvscafé, og lidt solskinsstemning. Spritz Mix “L’Aperitivo” leverer en ganske troværdig oplevelse, som smager som og ikke mindst ligner Apérol Spritz. I glasset flot orangefarvet med delikate bobler, og en indbydende duft af søde appelsiner og grønne æbler. Smagen er ægte apérol’sk – forfriskende, læskende og aromatisk med perfekt afstemt sødme og den karakteristiske let bitre smag af appelsinskræl. Det er ganske underholdende. Så’ der party i provinsen.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner