Spinatwrap med laks og avocado er en rigtig lækker hverdagsret, som både er nem at tilberede og som giver en god mæthedsfornemmelse.
Samtidig er det et ret sundt måltid takket være de mange friske grøntsager og proteiner fra æggemassen og spinaten.
Det er en ret, som virkelig præsenterer sig flot på tallerkenen med de mange friske grøntsager og det græsgrønne spinat i den mørkegule æggemasse.
Spinatwrap kan kombineres i det uendelige
Spinatwrap med laks og avocado kan varieres i det uendelige, og er det ikke alle i familien der kan lide laks, kan du anvende kylling, oksekød eller måske blot lave en wrap helt uden kød.
Da vi forleden satte tænderne i disse skønne spinatwraps, blev der en hel wrap i overskud. Den kom med i madkassen den efterfølgende dag, og blev spist under iagttagelse fra misundelige kolleger. Jeg undlod at lune den, men spiste den kold direkte fra køleskabet. Det blev den bestemt ikke ringere af.
Spinatwrap med laks og avocado - det perfekte aftensmåltid, som også kan gøre gavn i madpakken eller på skovturen.
Ingredients
- 8 æg
- 75 gr. revet parmesanost
- Ca. 200 gr. frisk spinat
- 400-500 gr. røget laks
- 3 modne avocadoer
- 1 bundt dild
- ½ spidskål
- 2 store tomater
- Ca. 100 gr. pikant flødeost e.lign.
- Salt og friskkværnet peber
- Olie
Instructions
Skær den røgede laks i fine strimler.
Avocadoerne halveres og skæres i skiver på den lange led.
Hak spidskålet fint i tynde strimler.
Halvér tomaten og skær den i tynde skiver.
Hak dilden fint.
Pisk æg og parmesanost sammen i en skål.
Skyl den friske spinat og tør spinaten i et håndklæde. Hak spinaten groft.
Tilsæt den grofthakkede spinat ned i æggeblandingen og rør det hele godt sammen.
Krydr med salt og peber.
Varm lidt olie op på en pande og fordel et tyndt lag æggemasse på panden.
Æggemassen skal ca. være 3-4 mm. tyk og fylde hele panden ud.
Steg æggemassen ved middel varme i en 2-3 minutter eller til den er fast, hvorefter den forsigtigt vendes og steger videre i 1 minut.
Vend den færdigstegte spinatwrap over på en tallerken.
Smør et tyndt lag pikantost på spinatwrappen og fordel herefter avocado, spidskål, laks, tomater og dild.
Rul spinatwrappen stramt omkring fyldet og pynt med lidt finthakket dild.
Spinatwrap med laks og avocado er nu klar til servering.
Notes
Du kan enten vælge at gentage processen og servere dem enkeltvis, eller stege alle spinatwraps på en gang, så de kan serveres samlet.