Síbio Tawny Port Reserva

“Volkswagen til prisen af en Dacia”
91 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Portvin
Land: Portugal, Douro
Pris: 79,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Síbio Tawny Port Reserva smager bare godt. Det er ukompliceret drikkeglæde fra ende til anden, og en stensikker helgardering til ris a la manden juleaften, hvor mange smagsløg og præferencer skal tilgodeses. Denne Tawny Reserva er let og lige til at gå til, og byder på en flot klassisk rødbrun tawny-kulør i glasset med en letcremet tekstur. Duften er indbydende med aromaer af kirsebær, blommer, muscovadosukker og en umiskendelig nøddeagtig sødme, som går igen i smagen. Rent smagsmæssigt er der god balance og fylde, og den opleves dejlig saftig og frisk med en god velafstemt sødme. Vil du køre sikker stil næste gang familien eller vennerne skal samles om et glas, så er Síbio Tawny Port Reserva et fortrinligt match til julens ris a la mande eller osten og isen nytårsaften. Et godt glas der gør det den er skabt til – sprede ukompliceret drikkeglæde i nuét, og det gør den ganske tilfredsstillende.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner