Beyra Reserva 2017

Fremragende vinkøb”
92 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Portugal, Beira Interior
Pris: 129,95 kr. pr. stk ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Portugisisk Tempranillo med et lille twist af Mencia. Resultatet er en imødekommende rødvin med mange ligheder til en blød og frugtig Ribera del Duero-vin. Beyra Reserva Tinto 2017 er et spændende bekendtskab, der udviser kølig frugtig elegance kombineret med interessante krydrede indslag. Til trods for vinens unge alder er den allerede meget indbydende og moden i sit udtryk. I glasset er den flot mørkerød, og den indbydende næse lokker med sine mørke bærfrugter, blommer, våd granit, vilde urter og letkrydrede fadnoter. Smagen er blød og frugtdreven og breder sig elegant og ubesværet ud over tungen med moden syre og kølige bløde tanniner, som bringer den saftige og forholdsvis kraftige frugt i spil – endnu mere efter en dekantering, som gør vinen rigtig godt. Eftersmagen er lang og blød med letkrydrede noter med en let mineralsk finale, og er et ganske godt match til vildtretter og slagterens bedste udskæring. Portugal og Tempranillo er ikke nogen helt dårlig kombination.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner