Baregomad.dk » Vinanmeldelser » Quinta de Fafide Reserva Tinto 2017

Quinta de Fafide Reserva Tinto 2017

Quinta de Fafide Reserva Tinto 2017

"Portugisisk Ribera-del-Duero-lookalike fra Douro"
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type:Rødvin
Land: Portugal, Douro
Pris: 95,95 kr. pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Supervin.dk

Portugisisk vin har så meget at byde på - både hvad angår druesorter og vintyper, og ikke mindst kvalitet kontra pris. Det er et af de vinlande i verden, hvor du kommer længst på literen for dine beskattede lommepenge. Desværre har portugisisk vin endnu ikke taget de danske forbrugere med storm, og til trods for tårnhøj kvalitet til prisen har Portugal endnu berømmelsens tid til gode. Portugal er godt på vej, og det bliver cementeret med denne herlige Douro-vin fremelsket af en af de helt store stjerner indenfor den portugisiske vinverden, Rui Madeira. Denne rødvin har så mange lighedstræk med en ung Ribera del Duero-vin, men takket være dens geografiske placering i det nordøstlige hjørne af Portugal, får du her langt mere vin for pengene. Quinta de Fafide Reserva Tinto 2017 er en typisk Douro-vin - meget frisk og saftig i udtrykket med intense bæraromaer af de selvsamme druesorter, som anvendes til fremstilling af portvin. I glasset mørk rubinrød med en forholdsvis cremet tekstur, og en indbydende frugtdreven næse af brombær, blommer, solbær, hindbær, våd granit, blomster og lidt vanilje. Meget harmonisk i smagen med en intens frugtpalette, forholdsvis tør og en frisk blid syre som sammen med de silkebløde tanniner skaber en elegant og meget tilgængelig vinoplevelse. Det hele kulminerer i en flot lang finale, hvor tanninens sødme og de letkrydrede fadnoter stikker hovedet frem og takker af for en hyggelig aften. Gi' nu Portugisisk vin en chance - din pengepung og smagsløg vil være dig dybt taknemmelige.

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.