Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt
  • Test af køkkenudstyr
  • Opskriftsindex
  • Om “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik
Baregomad.dk
  • Madopskrifter
    • Forretter
    • Hovedretter
      • Billig aftensmad
      • Nem aftensmad
      • Simremad
      • Mormormad
      • Sund aftensmad
      • Weekendmad
    • Desserter
    • Bagværk
      • Brød med gærdej
      • Brød med bagepulver
      • Brød med surdej
      • Madbrød
      • Tærter
      • Skærekager
      • Småkager
    • Salater og tilbehør
    • Vegetarmad og vegansk
    • Sæson
      • Grill
      • Jul
      • Nytår
      • Påske
  • Inspiration
    • Fisk og skaldyr
    • Frokostretter og tapas
    • Fjerkræ
    • Oksekød
    • Svinekød
    • Grøntsager
    • Krydret
    • Pasta, ris, bulgur og couscous
    • Sovs, dip og dressinger
    • Suppe
  • Madviden og tips
    • Bageskole
    • Fødevarer
  • Test af køkkenudstyr
  • Vinanmeldelser
    • Vintyper
      • Hvidvin
      • Rosévin
      • Rødvin
      • Mousserende vin
      • Champagne
      • Franciacorta
      • Cava
      • Crémant
      • Portvin
      • Øvrige hedvine
      • Spiritus
    • 0-99 kr.
    • 100-199 kr.
    • 200-299 kr.
    • +300 kr.
    • Skjold Burne
    • Supervin.dk
    • Gallovini
  • Om/kontakt
ForretterHovedretterInstagramNem aftensmadSund aftensmadWeekendmad

Pasta med kylling og mascarpone

af Thomas fra Barego'mad 15. februar 2015
15. februar 2015
Gå til opskrift Udskriv opskrift
0 kommentar
3
FacebookPinterestEmail

Mange er af den opfattelse, at den lækre italienske mascarponeost kun kan finde anvendelse i desserter – eks. tiramisu, hvor mascarponeosten er en af hovedingredienserne.

Mascarponeosten har så mange andre anvendelsesmuligheder og er en rigtig fin ledsager til eks. pastaretter. Mascarponeosten er en mild, cremet flødeost lavet af creme fraiche og fløde. Mascarponeost er mælkehvidt i farven og har en fast smørbar konsistens.

LÆS OGSÅ: Nem pastaret

Nem, hurtig og velsmagende aftensmad

Pasta med kylling og mascarpone er en rigtig lækker og velsmagende ret, som både kan serveres som antipasto eller som secondi. Mascarponeosten er med til at tilføre pasta med kylling og mascarpone en svag syrlighed, men med den gode karakteristiske smag af fløde.

Pasta med kylling og mascarpone kan varieres i det uendelige og kan serveres både i dagligdagen eller som nem og lækker gæstemad.

Pasta med kylling og mascarpone

Bedøm denne opskrift 4.9/5
( 7 bedømmelser )
Antal personer: 4 Tidsforbrug i alt: 30 minutter Forberedelsestid: 15 minutter 15 minutter Næringsindhold: 200 kalorier 20 grams fedt

Ingredienser:

  • 500 gr. pastapenne, gerne fuldkorn
  • 200 gr. bacontern
  • Ca. 600 gr. kyllingefilet
  • 4-500 gr. champignon
  • 1 squash
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • 1 håndfuld friskhakket parmesanost
  • 250 gr. mascarponeost
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie

Opskrift - sådan gør du trin for trin:

  1. Bacontern brunes i en gryde, hvorefter de tages op på en tallerken.
  2. Kyllingefileter skæres i mindre strimler og gennemsteges i fedtet fra baconen. Når kyllingefileterne er færdige, tages de op af gryden og lægges på tallerkenen sammen med baconen.
  3. Rens og halver champignonerne og steg dem brune ved hård varme i ca. 5 minutter.
  4. Herefter tilsættes mascarponeosten, som steger videre sammen med champignonerne i 3-4 minutter, eller til osten er smeltet helt.
  5. Tilsæt den færdigstegte kylling og det sprødstegte bacon (gem evt. lidt til at pynte med).
  6. Pastaen koges efter anvisningen og skal stadigvæk have bid.
  7. Den færdigkogte pasta hældes ned i gryden til alle de øvrige ingredienser.
  8. Friskhakket persille, squash som spaghetti og parmesanost tilsættes og det hele røres godt rundt i et minut, hvorefter retten serveres rygende varm.
  9. Velbekomme.

Yderligere kommentarer

Squash som spaghetti fremstilles vha. en GEFU Spirelli spaghetti slicer. Det er et genialt og simpelt køkkenredskab, som kan få din kogekunst til at ligne en million. Med en GEFU Spirelli spaghetti slicer kan du lave to forskellige strimler ud af eks. agurk, gulerod eller squash.

Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg rigtig gerne høre hvordan det gik. Smid mig en kommentar længere nede på siden, eller tag @baregomad på Instagram og følg min profil på Instagram her. Gå ikke glip af de nyeste opskrifter på Facebook - følg Baregomad.dk på Facebook her.
Pasta med kylling og mascarpone
antipastobaconKyllingmascarponepastasecondisquash
0 kommentar
3
FacebookPinterestEmail

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Kanelgifler

Flødekartofler

Græske hakkebøffer i fad

Hjemmelavet hvidløgssmør

Paprikagryde med kylling

Risalamande is

Belgiske vafler

Canelé

Spinatvafler med feta

Spinatvafler med røget laks

Churros

Gulerodskage med ostecreme

Pasta alla Norma

One pot torsk med middelhavsstemning

Kyllingebryst i cremet svampesovs med spinat

Grønkålschips – sprøde chips af grønkål

Frikadeller

Rødbedesalat med valnødder og hvidløgsmayonnaise

Stuvet hvidkål

Så længe kan din mad holde sig på køl og i fryseren

Banoffee pie

Grov go’e fantasiboller

Kokkens gryderet med svinemørbrad og chorizo

Bruschetta med smørristede kantareller

Rustikke minitærter med gedeost og spinat

Melon med skinke, mozzarella og basilikum

Fyldt svinemørbrad med karamelliserede løg og bacon

Lakserilette med varmrøget laks og krydderurter

Hjemmelavet whiskysauce

Gratineret rosenkålssalat med bacon, pære og tranebær

forrige indlæg
Æblesirup
næste indlæg
Kylling i karry

Jeg vil meget gerne høre fra dig Annuller besvarelse

Gem mine oplysninger i denne browser til næste gang jeg ønsker at komme med en kommentar.

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Mest populære indlæg

  • 1

    Hakkebøffer i fad

    9. januar 2020
  • 2

    Svampet chokoladekage

    12. oktober 2020
  • 3

    Risalamande is

    20. december 2020
  • 4

    Spidskålssalat

    28. januar 2015
  • 5

    Bønnesalat med bacon

    16. marts 2015
  • 6

    Broccolisalat med pesto, feta og avocado

    10. marts 2020

Seneste indlæg

  • Kanelgifler

    26. januar 2021
  • Flødekartofler

    25. januar 2021
  • Græske hakkebøffer i fad

    22. januar 2021
  • Hjemmelavet hvidløgssmør

    18. januar 2021
  • Paprikagryde med kylling

    11. januar 2021
  • Risalamande is

    20. december 2020

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Mød forfatteren bag Baregomad.dk

Thomas Udbye

Velkommen til mit fristed og madværksted, hvor jeg gerne vil dele min passion for god mad uden det kræver det sorte bælte i kogekunst. Baregomad.dk er ganske enkelt gode madoplevelser - uanset om du er til vegansk, stegt flæsk, salater, retro-bagværk eller lidt af det hele.

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
Footer Logo
  • Bloggen “Barego’mad”
  • Cookies og persondatapolitik

@2020 - Barego'mad. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes uden tilladelse.
Tilpas cookiesomhandlende cookies eller læs mere om cookies og persondatapolitik her.

Baregomad.dk respekterer privatlivets fred
Baregomad.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedre din brugeroplevelse og til reklame. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af ip-numre til statistik, og du accepterer anvendelsen af cookies ved at klikke på "Accepter alle".
Tilpas cookiesAccepter alleAfvis alle
Cookies og persondata

Anvendelse af cookies på baregomad.dk

Baregomad.dk anvender cookies 🍪 til at huske dine indstillinger, trafikmåling, forbedret brugeroplevelse og reklamelinks. Brugen af cookies kan fx omhandle registrering af IP-numre, og du accepterer dette ved at klikke på "Accepter alle". Læs mere om brugen af cookies og hvordan du sletter dem her.
Necessary
Altid aktiveret

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Other

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.

Analytics

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

Advertisement

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Performance

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Gem & Acceptér