Baregomad.dk » Opskrifter » Hovedretter » Nem aftensmad » Pasta med kylling og mascarpone

Pasta med kylling og mascarpone

Mange er af den opfattelse, at den lækre italienske mascarponeost kun kan finde anvendelse i desserter - eks. tiramisu, hvor mascarponeosten er en af hovedingredienserne.

Mascarponeosten har så mange andre anvendelsesmuligheder og er en rigtig fin ledsager til eks. pastaretter. Mascarponeosten er en mild, cremet flødeost lavet af creme fraiche og fløde. Mascarponeost er mælkehvidt i farven og har en fast smørbar konsistens.

Prøv lige at se opskriften på: Nem pastaret

Nem, hurtig og velsmagende aftensmad

Pasta med kylling og mascarpone er en rigtig lækker og velsmagende ret, som både kan serveres som antipasto eller som secondi. Mascarponeosten er med til at tilføre pasta med kylling og mascarpone en svag syrlighed, men med den gode karakteristiske smag af fløde.

Pasta med kylling og mascarpone kan varieres i det uendelige og kan serveres både i dagligdagen eller som nem og lækker gæstemad.

Pasta med kylling og mascarpone

Antal personer: 4 Forberedelse: Tilberedning:
Næringsindhold: 200 kalorier 20 grams fedt
Hvor glad er du for opskriften? 4.6/5
( 13 bedømmelser )

Ingredienser:

  • 500 gr. pastapenne, gerne fuldkorn
  • 200 gr. bacontern
  • Ca. 600 gr. kyllingefilet
  • 4-500 gr. champignon
  • 1 squash
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • 1 håndfuld friskhakket parmesanost
  • 250 gr. mascarponeost
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie

Opskrift - sådan gør du trin for trin:

  1. Bacontern brunes i en gryde, hvorefter de tages op på en tallerken.
  2. Kyllingefileter skæres i mindre strimler og gennemsteges i fedtet fra baconen. Når kyllingefileterne er færdige, tages de op af gryden og lægges på tallerkenen sammen med baconen.
  3. Rens og halver champignonerne og steg dem brune ved hård varme i ca. 5 minutter.
  4. Herefter tilsættes mascarponeosten, som steger videre sammen med champignonerne i 3-4 minutter, eller til osten er smeltet helt.
  5. Tilsæt den færdigstegte kylling og det sprødstegte bacon (gem evt. lidt til at pynte med).
  6. Pastaen koges efter anvisningen og skal stadigvæk have bid.
  7. Den færdigkogte pasta hældes ned i gryden til alle de øvrige ingredienser.
  8. Friskhakket persille, squash som spaghetti og parmesanost tilsættes og det hele røres godt rundt i et minut, hvorefter retten serveres rygende varm.
  9. Velbekomme.

Yderligere kommentarer

Squash som spaghetti fremstilles vha. en GEFU Spirelli spaghetti slicer. Det er et genialt og simpelt køkkenredskab, som kan få din kogekunst til at ligne en million. Med en GEFU Spirelli spaghetti slicer kan du lave to forskellige strimler ud af eks. agurk, gulerod eller squash.

Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg rigtig gerne høre hvordan det gik. Smid mig en kommentar længere nede på siden, og fortæl mig hvad du synes om opskriften.
Pasta med kylling og mascarpone

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2024 - Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. Moderne Medier ApS. CVR: 42394157.

Ad blocker fundet!

Det er ikke gratis at drive sådan en hjemmeside, og derfor er vi afhængige af reklameindtægterne. Så vær sød at slå din Ad Blocker fra. På forhånd tak.