Forside » Opskrifter » Pasta med kylling og mascarpone

Pasta med kylling og mascarpone

Mange er af den opfattelse, at den lækre italienske mascarponeost kun kan finde anvendelse i desserter - eks. tiramisu, hvor mascarponeosten er en af hovedingredienserne.

Mascarponeosten har så mange andre anvendelsesmuligheder og er en rigtig fin ledsager til eks. pastaretter. Mascarponeosten er en mild, cremet flødeost lavet af creme fraiche og fløde. Mascarponeost er mælkehvidt i farven og har en fast smørbar konsistens.

Prøv lige at se opskriften på: Nem pastaret

Nem, hurtig og velsmagende aftensmad

Pasta med kylling og mascarpone er en rigtig lækker og velsmagende ret, som både kan serveres som antipasto eller som secondi. Mascarponeosten er med til at tilføre pasta med kylling og mascarpone en svag syrlighed, men med den gode karakteristiske smag af fløde.

Pasta med kylling og mascarpone kan varieres i det uendelige og kan serveres både i dagligdagen eller som nem og lækker gæstemad.

Pasta med kylling og mascarpone

Print
Serves: 4 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 4.6/5
( 13 voted )

Ingredients

  • 500 gr. pastapenne, gerne fuldkorn
  • 200 gr. bacontern
  • Ca. 600 gr. kyllingefilet
  • 4-500 gr. champignon
  • 1 squash
  • 1 håndfuld friskhakket persille
  • 1 håndfuld friskhakket parmesanost
  • 250 gr. mascarponeost
  • Salt og friskkværnet peber
  • Olivenolie

Instructions

  1. Bacontern brunes i en gryde, hvorefter de tages op på en tallerken.
  2. Kyllingefileter skæres i mindre strimler og gennemsteges i fedtet fra baconen. Når kyllingefileterne er færdige, tages de op af gryden og lægges på tallerkenen sammen med baconen.
  3. Rens og halver champignonerne og steg dem brune ved hård varme i ca. 5 minutter.
  4. Herefter tilsættes mascarponeosten, som steger videre sammen med champignonerne i 3-4 minutter, eller til osten er smeltet helt.
  5. Tilsæt den færdigstegte kylling og det sprødstegte bacon (gem evt. lidt til at pynte med).
  6. Pastaen koges efter anvisningen og skal stadigvæk have bid.
  7. Den færdigkogte pasta hældes ned i gryden til alle de øvrige ingredienser.
  8. Friskhakket persille, squash som spaghetti og parmesanost tilsættes og det hele røres godt rundt i et minut, hvorefter retten serveres rygende varm.
  9. Velbekomme.

Notes

Squash som spaghetti fremstilles vha. en GEFU Spirelli spaghetti slicer. Det er et genialt og simpelt køkkenredskab, som kan få din kogekunst til at ligne en million. Med en GEFU Spirelli spaghetti slicer kan du lave to forskellige strimler ud af eks. agurk, gulerod eller squash.

Pasta med kylling og mascarpone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *