Podere Sapaio Volpolo 2017

“Ungdommelig klassevin til fantasipris”
94 point | ★★★★★ (5 ud af 6 mulige)

Type: Rødvin
Land: Italien, Toscana
Pris: 139,- pr. stk. ved køb af 6 flasker
Forhandler: Gallovini

Vi skal en tur til toscanske Livorno i Bolgheri, som danner rammerne om dette mesterlige blend bestående af Cabernet Sauvignon, Merlot og Petit Verdot i ægte Bordeaux stil. Bolgheri står for nogle af de største vinoplevelser i verden, og mange er af den opfattelse, at dette klassiske Bordeaux-blend ikke yder bedre end i netop Bolgheri. Podere Sapaio Volpolo 2017 er i den grad et levende bevis på, at der sker magiske ting med disse druesorter i hænderne på den rette vinmager. For denne vin er i den grad i live, og frisk som en anden teenager på energidrikke og for lidt søvn. En vin, der for nogle kan virke afskrækkende – for andre tillokkende og teatralsk. At følge udviklingen fra forklædt som voksen til voksen med livserfaring og dybde. I glasset er den flot mørk rubinrød, og åbner op med en elegant frisk næse af solbær, brombær, læder, vanilje, kanel, søde tobaksblade og tydelige noter af fad og mørk vinkælder. Smagen er intens, tør og fyldig med sprød syrerygrad og ungdommelige tanniner, som endnu lige mangler at få slebet de sidste skarpe kanter til. Eftersmagen er lang og intens, og byder allerede nu på interessante nuancer, som blot vil vokse sig endnu større med årene. Podere Sapaio Volpolo 2017 er klassevin på et ganske uhørt niveau til prisen – taget dens fremtidige potentiale i betragtning. Køb et par kasser til prisen på økonomiklasse, og følg dens udvikling på førsteklasse. Fra frisk usleben teenager til moden, voksen og følsom.

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Jeg vil meget gerne høre fra dig

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort. * Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Ⓒ 2023 – Baregomad.dk. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes eller kopieres uden tilladelse. CVR: 27369588.

Betalingsikoner